Политичке стрељане

Милан Кркобабић Погледајте данас у шта су нам се претвориле локалне самоуправе. Сложићете се са мном да то нису скупштине општина, него политичке куглане.

Милан Кркобабић, потпредседник ПУПС-а, "Између два петка" Радио Београда 1

Јелена, жена који (с)носи одговорност

Јелена Триван Ђилас ме није одбацио. Редовно комуницирамо . Баш као и са Борисом Тадићем. Жена у странци има исти положај који иначе жена има у друштву. Вечито без стварне моћи и снаге, увек другоразредне када се одлучује и увек прве када се одговорност сноси.

Јелена Триван, потпредседница ДС-а, "Бета"

Кога Дејтон састави ни Додик не растави

Милорад Додик БиХ свакодневно показује хроничну неспособност да егзистира и да преживи као земља и није више питање постоји ли БиХ, већ је питање како обезбедити да се на миран начин разиђемо. То је једино и суштинско питање ако неко хоће да буде рационалан. У супротном, можемо се овако мрцварити годинама и деценијама.

Милорад Додик, председник РС, "Танјуг"

Довољно богати да се самоубијемо на други начин

Томислав Николић Србија никада неће приступити групи земаља која производе генетски модификовану храну. Нисмо толико сиромашни да морамо сами себе да убијамо.

Томислав Николић, председник Србије, приликом обиласка фабрике "Сојапротеин" која послује у оквиру "Викторија групе", "Танјуг"

Дипломирани менаџер за (неспекулативно) кредитирање

Томислав Николић Руководства наших пословних банака би требало да се ману спекулација на тржишту хартијама од вредности, новцем и финансирањем сумњивих или непостојећих пројеката, већ да се угледају на ЕБРД, која је дошла најпре да би кредитирала, затим помагала да друге банке кредитирају, а онда постала и деоничар.

Томислав Николић, председник Србије, приликом обиласка фабрике "Сојапротеин" која послује у оквиру "Викторија групе", "Танјуг"