По шумама и Фрушким горама

Ненад Чанак Партизани су оно из чега данашњи аутономаши и данашње војвођанске снаге црпе своју снагу за борбу против србијанског централизма, српског национализма и хегемонизма, јуче против Слободана Милошевића, а данас Војислава Коштунице, и то је борба која никада да се заврши.

Ненад Чанак, председник Скупштине Војводине, поводом 60 година од оснивања Фрушкогорског партизанског одреда, "Вечерње новости"

Професионалац о аматеру

Момчило Ђорговић После свега што је урадио, а много тога није урадио што му је дужност и на плану савезне државе и односа према свету, па према Косову (али о томе следећи пут), моје лично мишљење, а ваљда имам права на слободу мишљења, јесте да Коштуница крајње аматерски води државну политику. Штавише, он је државну политику и саму своју функцију подредио интересима своје странке.

Момчило Ђорговић, главни уредник "Недељног телеграфа"

Ако је то притисак, шта је онда договор?

Време Договарамо се, чујем се стално са Бебом Поповићем, сви се знамо од раније, али то и није неки притисак.

Време, неименовани главни уредник тиражних дневних новина,

Двојка из владања

Изјаве.нет Власт Коштунице краткога је даха, зато што је од Бога... Један ће га 'црвени' (црвенокоси, не комуниста - прим. 'Зоне сумрака') у мантији посаветовати да се окане ћорава посла и напусти политику. Сачуваће душу у ћелији, оној манастирској. Од Милоша Обреновића наовамо, ми оваквога владара нисмо имали. Ђинђић ће се народу крви напити, али ће му и много добра учинити - попут Милоша некад. Искорениће глад и направиће јаке темеље за кућу у којој ћемо сви живети.... Кад буде свршио свој задатак, тек ћемо тада сазнати ко га је довео међу нас. А то неће бити ни Американци ни Немци, већ они што немају ни вере ни државе, а опет владају целим светом.

пророк Јанићије, са Хомоља, "Зона сумрака"

Кутак за обавештајни тренутак

Изјаве.нет У Хашком суду нема много обавештајаца, али има ћутљивих адвоката и полицијских радника који се баве осетљивим питањима.

Лајам МекДауел, координатор Хашког суда

Кутак за обавештајни тренутак

Јелена Карлеуша Сигурно је да ме премијер Ђинђић слуша. Имам информације да је један од мојих највећих фанова.

Јелена Карлеуша, фолк дива, ТВ "Пинк"

А тек да сам патријарх...

Изјаве.нет Ја да сам игуман, ја бих, бре, оргије правио у манастиру!

становник Ирига, бранећи "чика Јову" - игумана манастира Хопово, "Репортер"

Краљица Марго

Зорица Јоцић Шујица Маргит Савовић је знала да каже да јој је дивно са ожењенима јер дођу намирисани, нахрањени, испеглани, па их она изгужва и врати жени.

Зорица Јоцић Шујица, сликарка, "Свет"

Чедо, ожени га!

Изјаве.нет Највише ме је разочарао Чеда Јовановић који је за годину дана успео да направи имиџ који је Марко Милошевић стварао десет година. Видим да и Чеда, попут Марка, има склоности ка брзим аутомобилима, а како чујем, има и амбиције да пиштољима разрешава неспоразуме, слично Марку који је својевремено на тај начин претио редакцији 'Гласа јавности'. Да не буде да њих двојица сасвим наликују, морам напоменути да, колико се сећам, Марко није показивао интерес за коње и јахање.

Предраг Поповић, уредник "Ексклузива", у "Свету"