'Ош да ти у'ватим једне новине?

Изјаве.нет Одржана регионална изложба приплодних крава и јуница сименталске расе: КВАЛИТЕТ НА ОКУПУ

Наш глас, насловна страна смедеревског "Нашег гласа

Шта зна Бин Ладен где су му организације

Хелсиншки одбор за људска права Реакције поводом трагичних догађаја у Њујорку и Вашингтону попримају у овој средини димензију манипулације, политиканства и неодговорног идентификовања наводно ново-старих непријатеља. Подсећамо на низ алармантних упозорења и недоказане наводе о вези Бин Ладена са оружаним формацијама на овим просторима...

Хелсиншки одбор за људска права, саопштење

Шта зна Бин Ладен где су му организације

Осама бин Ладен Џихад ће бити настављен чак и ако ја нестанем. На свету постоје места у којима су активне џихадске организације, као на пример у БиХ...

Осама бин Ладен, у пакистанском проталибанском листу "Умат"

Пола пију, пола Богољубу дају

Богољуб Карић Ја 10 година не могу да добијем грађевинску дозволу уз све привилегије породице Милошевића, Ђинђића или Коштунице или Краљевића Марка. За мене су сви они интервенисали, никада нисам добио дозволу.

Богољуб Карић, бизнисмен, "Б92"

Рововска позициона борба

Драган Тодоровић Да се позовем на Оног који нас је у све ово гурнуо, ако не знамо да радимо, знамо да будемо у позицији.

Драган Тодоровић, новинар, у "Времену"

Ако не знам Жељка...

Јелена Тинска Познајем Жељка Симића. Знам да живи аскетски, да је образован, да је из фине породице. Знам да има малу ћерку.

Јелена Тинска, балерина и писац, "Вечерње новости"

Ако не знам Жељка...

Жељко Симић Не знам зашто госпођа Јелена Тинска свашта прича у јавности јер смо се ми видели само једном приликом, и то у мом кабинету: дошла је на разговор око финансијске помоћи коју је министарство требало да одобри за њену књигу.

Жељко Симић, бивши министар културе, неауторизовани интервју за "Свет"

'Ош да ти у'ватим једне новине?

Изјаве.нет Немања Колесар, портпарол Владе Србије и саветник премијера Ђинђића за економска питања, обишао је Агломерацију, Високу пећ, Челичану, Хладну ваљаоницу и Топле маказе. Према првим утисцима, господин Колесар пријатно је изненађен нашим погонима.

Реч, лист Синдиката Сартида

Хиљаду како

Изјаве.нет А како вршите малу нужду?

ТВ "Недељни телеграф, питање новинара упућено "најдебљем Југословену"

Професија: скакач

Изјаве.нет Било би неправедно не споменути Професионалног Ст. Праунука који је од амбасадора СР Југославије у Вашингтону аванзовао до амбасадора Војводине у Београду. Народ за такво нешто има израз: Скочио с плота у говно.

Драгомир Влаисављевић, у "Кикиндским"

Два смо пола различита

Јелена Карлеуша Ја сам двополно биће. А то што је Цеца Ражнатовић изјавила да је она бесполно биће... значи да сам ја два пута вреднија од ње!

Јелена Карлеуша, естрадна дива, "РТС"

Једнина у множини

Тијана Дапчевић Није ме изнервирало што ми је Романа у тој емисији дала само један поен. Када је она рекла 'Тијана, one points', ја сам јој рекла 'Романа, ваљда one point.

Тијана Дапчевић, певачица, ТВ "Пинк"