Вук као птица злослутница

Вук Драшковић Ако бриселски дијалог пропадне, новог неће бити – и за прекид дијалога ће бити оптужена Србија. Више ништа неће обавезивати косовске власти да поштује Ахтисаријев план о локалној самоуправи српских општина, која је изнад постојећих европских стандарда, и они ће једног дана кренути у насилно укључивање четири српске општине северно од Ибра у правни систем Косова.

Вук Драшковић, председник СПО-а, "Око" РТС-а

Оверитељ капитулације

Вук Драшковић Очигледно је бриселски дијалог [са Приштином] у опасности. На пола корака од споразума у Београду се опет размахала тзв. патриотска реторика [...] која позива народ да брани нешто што је изгубљено, оверено капитулацијом и Резолуцијом 1244.

Вук Драшковић, председник СПО-а, "Око" РТС-а

Све би било у реду да је и Ђурић на време отишао у Мегатренд

Бојан Ђурић Да ли због тога што сам га опоменуо да нисмо на Мегатренду, где је он магистрирао, и да не може да ми краде време у расправи или му се можда није допало то што помињем случај службеника Министарства правде који на своју Фејсбук страницу ставља фотографију пушке из које је убијен премијер Ђинђић?

Бојан Ђурић, посланик ЛДП-а, о казни коју му је изрекао председник парламента Небојша Стефановић из СНС-а, "Бета"/"Танјуг"