Купите војске колико вам драго, ја вам добра не дам ниједнога

Александар Вучић Моја порука за оне који хоће да врате Србију у муљ и жабокречину, криминал и лоповлук, из којих ћете само ви излазити богатији, а народ бити све сиромашнији, јасно им поручујем: вичите колико хоћете, заузимајте медије колико хоћете, купујте политичаре колико хоћете, Србију победити нећете.

Александар Вучић, први потпредседник Владе Србије и председник СНС, на завршном скупу странке на Вождовцу пред локалне изборе, "Танјуг"

Наш, а регионални

Мило Ђукановић Његош је песник који надилази границе држава. Био бих срећан када би Црна Гора имала више таквих личности о које би се земље у региону отимале.

Мило Ђукановић, премијер Црне Горе, "Око" РТС-а

Бивши и садашњи издајници

Владимир Беба Поповић Лакше бих опростио деведесете године Александру Вучићу и Ивици Дачићу, него последње године овима мојима којима сам припадао. Ја сам и са Вучићем и са Дачићем био све време на супротној страни. Али, већи проблем је кад ме моји издају.

Владимир Беба Поповић, оснивач и директор београдског Института за јавну политику, "Један на један" РТВ-а

Благо странци која га родила

Радомир Николић У овом тренутку нико не може да порази Александра Вучића на унутарстраначким изборима. То је председник странке каквог свака странка само пожелети може и апсолутно најпопуларнији човек у Србији. Кандидовати се против њега значи извршити политичко самоубиство.

Радомир Николић, председник Извршног одбора СНС, о деловању Владимира Цвијана, РТС