Рани децу пак шаљи на КФОР

Изјаве.нет Иако нам хапсе најмилије, ми имамо децу која ће поново да узму оружје у руке и да ослободе из затвора најбоље синове албанског народа.

Сафет Шаља, члан Одбора за протест против хапшења бившег команданта ОВК-а Рустема Мустафе познатијег као Реми

Серијски убица

Вук Драшковић Лабус је убио српску привреду од индустрије до пољопривреде.

Вук Драшковић, председнички СПО кандидат, у Гучи

Поред нас живих...

Драгољуб Мићуновић Лабус, као кандидат групе грађана, има проблем идентитета. Могуће је да будете одборник групе грађана у Бабушници, али да вас група грађана предложи за председника, то је мало необично, кад већ постоје странке ДОС.

Драгољуб Мићуновић, председник Демократског центра, "БК"

Место где зека пије воду

Бранислав Цоле Ковачевић Дакле, са Мићуновићем, очигледно, и информацијама које је он дао да се седница ДОС-а неће ни одржати, нешто није у реду. Он мора да се распита на правом месту због чега за сада нема Председништва ДОС-а.

Бранислав Цоле Ковачевић, председник коалиције Шумадија и председавајући ДОС-а

Не може се рећи... да смо одавде!

Драган Маршићанин Не може се рећи да смо неефикасни, али тачно је да разликујемо битно од небитног и да можда грешимо у томе што у први план постављамо неке крупне ствари а занемарујемо као безначајне оне ситне.

Драган Маршићанин, председник ДСС-ове владе у сенци, "Време"

За Зорана Коштуницу, против Војислава Ђинђића

Стојан Церовић Ако сте за или против било чега у јавним пословима, ви сте неизбежно за Ђинђића или Коштуницу. Јер је све већ подељено и разграничено, заузети су ставови о свему и све што кажете користи једноме од њих, а што једноме користи другоме шкоди.

Стојан Церовић, коментатор "Времена"

Пинкоидна ДОС елита

Жарко Кораћ Парадоксално је и да постоји битка и за штампане медије која је мене често збуњивала, али сам после схватио да код нас штампане медије читају најобразованији људи. У нашем друштву су штампани медији елита.

Жарко Кораћ, потпредседник републичке Владе

Пинкоидна ДОС елита

Слободан Антонић Они [ДОС] просто живе у једном свом свету, гледају Пинк и БК и читају новине као што је Недељни телеграф, возе се у скупим аутомобилима, носе скупа одела, скупе мобилне телефоне, и у том свету су просто изгубили контакт са реалношћу.

Слободан Антонић, политички аналитичар, према "Врањским"

Биљана памет белеше

Биљана Србљановић Мени је Николај Велимировић исти као Минимакс, то је оно што се на прву лопту лупи и тресне, па да једва останеш жив.

Биљана Србљановић, драмски писац, према "Блицњузу"

Туђем поклону се у зубе гледа

Петар Луковић Само ми није јасно шта је то, ваистину, Кустурица урадио ових година да се толико увуче у анус локалним коштунићиним-властима; је ли су у питању оних неколико глупих филмова, десетина изјава о импресивној величини уда друга Војислава Коштунице или алиби да се љубав гледе Слободана Милошевића изродила у несрећни романтични трилер?

Петар Луковић, председник у оставци Суда части НУНС-а, о поклањању етно-куће у Коштунићима Емиру Кустурици, "Ферал Трибјун"

Проблеми штрумпфовске природе

Богдан Тирнанић Ови данас сваки дан имају нешто против, праве досијее, ево шта је о мени писао Тирке, назвао ме је Гаргамелом... Имао сам проблема и везани су за ту болест. Верујем да је то везано за покушај Батића да отме Црвену звезду. Пошто то нисам дао, завршио сам у болници. То се догодило испред седишта његове странке, ту су ме нашли онесвешћеног. А он је успео нешто што ниједан комуниста, ниједан полицајац успео није, да тим који је испао из сеоске лиге, који треба да игра у другој сеоској лиги у Обреновцу, за годину дана уведе у Прву лигу, одакле ће испасти. Ми смо непријатељи комшијама, али нам је заједнички интерес да избацимо Раднички у Другу лигу.

Богдан Тирнанић, новинар и члан УО ФК "Црвена звезда", "Блицњуз"

Узмеш четири (Србина) – добијеш шест (играча)

Никша Пркачин Идеална петорка Еуропе? На плеја бих ставио Тонија Паркера који је најближи америчком стилу игре и може обрамбено одговорити брзим бековима. На двици је Стојаковић, то не треба објашњавати, на трици Бодирога који може у нападу играти плеја, а у обрани чувати трицу. Крилни центар би био Новицки, и петица… Хм, ту су Дивац и Ребрача, али би онда било превише Срба.

Никша Пркачин, кошаркаш Цибоне, хрватски магазин "Кошарка"