Неки други Срби

Мирослав Лазански Ми смо Косово већ на неки начин изгубили и ми га никад више нећемо вратити никаквим дипломатским правним потезима, него само војно. Ратом… Једног дана када се роде неки бољи Срби, храбрији Срби, кад друкчији буде сплет околности у свету и ако будемо хтели.

Мирослав Лазански, новинар и војно-политички коментатор „Политике“, youtube/„Стање ствари“

Предстечајно стање

Зоран Стојиљковић Очекујем да ће поједине странке ускоро банкротирати. Још у изборној кампањи 2012. неке странке су пријавиле веће трошкове од прихода. Наиме, странке узимају кредите уз бланко потпис, односно врло духовите гаранције. Онда их враћају или не враћају.

Зоран Стојиљковић, професор ФПН и председник УО Агенције за борбу против корупције, „Утисак недеље“ на ТВ Б92

Лозинка на коју се одазивају паразити

Саша Радуловић SIEPA је шифра за паразитски систем. [...] Када инвеститор дође и тражи субвенцију од SIEPA, траже му рекет од 30 одсто. Постојала је свешчица - са фирмама и лицима - ко је, када и колики новац дао благајнику.

Саша Радуловић, лидер покрета „Доста је било“ и бивши министар привреде, о хапшењима бивших директора агенције SIEPA, „Утисак недеље“ на ТВ Б92

Сви ми који волимо животиње (и Мајку Терезу)

Силвио Берлускони Мајка Тереза је говорила да онај ко воли животиње ближи је Богу. Треба да пронађемо тате и маме за хиљаде напуштених паса и мачака.

Силвио Берлускони, председник партије Forza Italia 2013, „Танјуг“