Дилери кредита

Душан Вујовић Када би каматна стопа на кредите у Америци износила 15 одсто, само би се дилери дроге и увозници аутомобила задуживали.

Душан Вујовић, министар привреде, најављујући субвенције кредита привреди на 14. Економском самиту у Београду, „Танјуг“

Проналазак и откриће Шарића

Небојша Стефановић Смешно ми је када слушам како други људи говоре да су они заслужни за хватање Дарка Шарића када читава српска јавност зна [...] да је до откривања и хапшења Шарића дошло тек када је Александар Вучић укључио БИА. Док су се неки који се сада хвале бавили Шарићем, [...] он не само да је био слободан и не само да је напустио нашу земљу, него касније и Европу...

Небојша Стефановић, министар унутрашњих послова и потпредседник СНС-а, „Танјуг“

Ја сам се само сликао (са Тадићем и Цветковићем)

Ивица Дачић Подржавам одлуку министра Стефановића, премијера [Вучића] и председника [Николића]. Није постојала политичка воља за тако нешто претходних година. Ја сам био министар унутрашњих послова, али они који су водили Биро за координацију служби безбедности и Савет за националну безбедност у време владе Мирка Цветковића, имали су услов да полицијски врх остане такав какав је.

Ивица Дачић, као бивши министар унутрашњих послова, о сменама свих шефова управа полиције, „Танјуг“

Повежите супер-лепком

Томислав Николић Улога Србије је да буде гарант Дејтонског споразума, а то значи да очува Републику Српску. Ја не могу учинити ништа да опстане БиХ, ако то БиХ не жели. Али, реците ми да ли се за ових 20 година икакав лепак појавио да повеже БиХ?

Томислав Николић, председник Србије, емисија „Актуелно“ РТРС-а, „Klix.ba“