Испод Палмине крошње

Драган Марковић Палма Сви су ми се смејали да сам неки проводаџија. Чак смо давали 3.000 евра када уђу у брак и 1.200 евра када се роди дете. Не може да каже - немам француски лежај, немам купатило; ако каже да нема посао - запослимо га, и не може да се вади. Чак смо у сваком селу направили дом културе да направе свадбу, и музику смо им обезбеђивали.

Драган Марковић Палма, председник Скупштине Јагодине и председник ЈС, о помоћи брачним паровима, „Документ“ РТВ-а

На парове, разброј с'!

Драган Марковић Палма Хомосексуалце не мрзим и нисам позивао на крвопролиће и насиље. Како да се боримо против беле куге, ако знамо да два мушкарца не могу да роде дете - и ја сам због те тврдње кажњен. Сада кажу да ће ме свако од њих појединачно тужити, јер сам их тобож' увредио. Нека ме туже, бар ћемо једном да сазнамо колико их у Србији има.

Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије и председник Скупштине Јагодине, „Документ“ РТВ-а

Нема немогућег у држави Србији (ако се презиваш Вучић)

Миша Ђурковић Случај Вучића је потпуно парадигматичан. Странци су њему, његовом брату, оцу и кумовима дали да раде шта год хоће по Србији докле год прихватају Бриселски споразум, гуше Републику Српску, раде против Срба у Црној Гори и економски уништавају Србију.

Миша Ђурковић, сарадник Института за европске студије, за „Геополитику“, „Стање ствари“

Кроз Војводину и векове

Ненад Чанак Председништво ЛСВ ће о томе расправљати на редовној седници 2036. године. Једино ко је дуже на власти од Бојана Пајтића је, замислите, Иштван Пастор [СВМ] и њега би требало питати у којој половини века планира да одступи од власти.

Ненад Чанак, председник ЛСВ, о Пајтићевој изјави да се 2016. неће кандидовати за председника Извршног већа АП Војводине, „Блиц“

Војвођанска ка(на)ста

Ненад Чанак Иштван Пастор је од СВМ направио приватну етно-фирму „Пастор и син“ и [...] покушава да се прошири на тржишта Будимпеште, Суботице, Новог Сада и Београда. Понаша у складу са старом изреком да паметно јагње четири овце сиса - а то су Будимпешта, Суботица, Нови Сад и Београд, а у исто време не зна одговор на питање да ли је СВМ чланица владајуће коалиције у Војводини или није?

Ненад Чанак, председник ЛСВ, на Пасторову изјаву да „ЛСВ напада СВМ јер не зна шта ће самим собом“, „Блиц“

Уста пуна фотеља

Милош Вучевић Мислим да је дошло време да се сви запитамо да ли су нам уста пуна Александра Вучића само када нам доноси већи број гласова и олакшава позиције. Свако од нас треба да се запита шта је учинио да помогне док напади на Александра Вучића, који се бори за реформу и напредак овог друштва, у последње време кулминирају. Или смо сви заузети свакодневним обавезама у својим фотељама?

Милош Вучевић, функционер СНС-а и градоначелник Новог Сада, „Блиц“