Вучићев турбо-шоу (у коме ми глумимо)

Бојан Пајтић Ми 800 дана чекамо те Вучићеве реформе. Нисмо их добили. Добили смо драму, подгревање атмосфере насиља, турбозадуживање. Једном речју, Србија живи ријалити „24 сата Вучић“ у коме се он за све пита, а ни за шта не одговара. У Влади Србије се радом бави министар без радног стажа, евроинтеграцијама се бави уредница часописа „Велика Србија“, а системом одбране – керамичар.

Бојан Пајтић, председник ДС-а и председник ИВ АП Војводине, у интервјуу за недељник „Слободна Босна“, „Бета“

Мишковић, најјефтинија напредњачка реч

Никола Селаковић Да се бојим Мишковића, никад га не бих узео у уста, а као што видите, немам никакав страх ни од њега нити од људи које плаћа. Не боји га се ни Александар Вучић и поносан сам што Србија, после дугог низа година, има премијера који се не боји Мирослава Мишковића.

Никола Селаковић, министар правде, „Курир“

Несвето тројство (без војске и полиције)

Милан Кркобабић Пошта постоји 170 година и у рангу је Српске православне цркве или Академије наука када се спомене држава Србија. Она је њен део и мора остати у њеном власништву. Интерес приватника би можда био да разноси пошту по Београду, али не и по селима Србије, где се једва долази.

Милан Кркобабић, генерални директор ЈП „Поште Србије“, „Танјуг“

Вучић дао, Вучић узео (министарско место)

Саша Радуловић У владу ме је позвао Александар Вучић. Шта му је било, ја и данас не знам. Не знам ко је радио мој психолошки профил... Када човек уђе у владу, притисци су такви да он мора да попусти. Чак и кад имају здраве идеје, људи се уплаше и устукну. Кад пустите једном, ту је крај. Ја нисам пустио ниједном.

Саша Радуловић, бивши министар привреде, „Без цензуре“ на КТВ