Пензионисати (и) СПЦ

Ненад Чанак СПЦ је враћен огроман иметак у некретнинама и зашто само она не плаћа порез на имовину, него то треба да раде сви остали, ако могу да штеде политичке странке и пензионери, онда може и црква.

Ненад Чанак, председник ЛСВ-а, „Танјуг“/„Нови магазин“

Бермудски двоугао

Унија синдиката просветних радника Србије Волели бисмо од вас да чујемо одговор на питање: да ли Србија овако мало улаже у образовање зато што је сиромашна земља или је Србија сиромашна земља баш зато што тако мало улаже у образовање?

Унија синдиката просветних радника Србије, питање упућено министру просвете Срђану Вербићу, Б92

Нежељени сват у аутобусу (лажног) премијерa

Зоран Живковић Александар Вучић, који се лажно представља као председник Владе Србије, тражио је од [председавајућег] кондуктера, не знам одакле је, да ме истера. Као цивилизован човек и посланик, поштовао сам људе из обезбеђења и напустио седницу... Све оно што сам урадио, ви сте видели. То значи - ништа. Питајте председавајућег, премијера и ове његове сватове. Да ли сте икад од мене чули нешто што није примерено?

Зоран Живковић, председник Нове странке, у обраћању новинарима пошто је удаљен са седнице Скупштине Србије, „Танјуг“

Пијачни дан у скупштини

Зоран Живковић Ко је стока? Премијер [Вучић] или председавајући скупштине?

Зоран Живковић, председник Нове странке, на „Твитеру“ пошто је удаљен са седнице Скупштине Србије, „Блиц“

Хроника псовања и пропадања (2000-2014)

Александар Вучић Ви [ДС] сте најобичније кукавице и ништа више. То сте били и то сте остали. Појели сте 14 година ове земље... Молим председавајућег да их пусти да добацују, па чак и да опсују, јер ће се тако лакше осећати и мислити да имају седам уместо шест одсто подршке.

Александар Вучић, премијер Србије, у Скупштини Србије, „Блиц“

Лутајући (фото)репортер

Драган Марковић Палма Министре [Вујовићу], јесте ли камерман или шта? Ако јесте, могу одмах да вас запослим на ТВ Палма плус ако изгубите посао. Ако нисте, снимак седнице тражите од РТС-а, нарезаће Вам Це-Де.

Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, пошто је министар финансија фотографисао седницу Скупштине Србије, Б92

Исповедање буџетског греха

Александар Вучић Дошао сам да све преузмем на своја плећа и кажем - ја сам крив.

Александар Вучић, премијер Србије, у Скупштини Србије о рестриктивном буџету за 2015. годину, Б92