Вече с Драганом Ј. Вучићевићем

Иван Ивановић Ја сам прекршио неке одредбе интерног споразума са „Првом“ и санкционисан сам због тога. Није ми жао, јер сам то урадио борећи се против лажи и манипулација првог лажова Србије - лажног уредника, лажних новина. Верујем и да је уплитање председника Србије у све ово његово масло, али за то немам доказе. [...] Емисија није забрањена, она је само привремено скинута с програма.

Иван Ивановић, аутор и водитељ емисије „Вече с Иваном Ивановићем“, о „Информеру“ и Томи Николићу, „Блиц“

Вулинов (родитељски) додатак

Александар Вулин До сада сте као један од услова за дечији додатак морали да докажете да вам је дете уписано у школу, а сада ће се морати доказивати да редовно похађа наставу. Не будете ли му дали образовање а ми вас финансирамо, нећете добити додатак.

Александар Вулин, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, „Бета“

Тако им Алах одмогао

Мухамед Јусуфспахић Онај сценарио, она убијања, оног новинара и ово сада што спремају са двојицом Јапанаца, њихова је жеља да успутно узму још нешто пара и да ураде главну ствар - да мени у мом срцу огаде Алаха.

Мухамед Јусуфспахић, муфтија србијански, о „Исламској држави Ирака и Сирије“ [ИСИС], „Танјуг“

Мирис шљама на Леванту

Мухамед Јусуфспахић Дошли су из свих крајева света: Енглеске, Немачке, Француске... у Сирију и Ирак, сакупио се највећи шљам, да у име Алаха у нама огаде Алаха, да нам свима огаде Бога, то је верзија антихриста. Исламска држава [ИСИС] је сотона заоденута у нешто смрдљиво, нешто мрско.

Мухамед Јусуфспахић, муфтија србијански, „Танјуг“