Сви ми који смо се разболели од извињавања

Александар Вулин Годинама смо имали политичку и интелектуалну елиту која се стално некоме извињавала. [...] Ова влада говори истину и не дозвољава да се Србији држе лекције. Никад не започињемо први... Је л' није 250.000 људи протерано? И да ли сам пожелео напредак и свако добро Хрватској - јесам. А њихов одговор је био - лечи се.

Александар Вулин, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, „Новости“/„Танјуг“

Верујем у једног Вучића и власт која од њега исходи

Александар Вулин Занимљиво је да ми замерају лојалност. Да, ја сам лојалан Вучићу и бранићу свог председника Владе и шефа коалиције, јер се, пре свега, са њим слажем. Верујем да бих за многе био прихватљивији ако бих се понашао као да играм за Звезду, а навијам за Партизан.

Александар Вулин, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, „Новости“/„Танјуг“

Српски бог Марс

Небојша Крстић Данас је Дан планете Земље. То нас Србе много не тангира јер ми славимо Дан планете Марс.

Небојша Крстић, музичар и маркетиншки стручњак, „Твитер“

Црна жено са косама плавим

Оливер Антић Председников живот је био угрожен јер надлежно министарство, које води Зорана Михајловић, није поштовало процедуре и реаговало на пропусте на које јој је било указано... Било би добро да се она мало позабави својим послом. Истицати неку кафу, а престао је да ради мотор, то је неозбиљно.

Оливер Антић, саветник председника Србије, о инциденту са државним авионом, „Данас“/„Бета“

Весна Храброст и њена (напредњачка) деца

Небојша Крстић Весна Пешић има пуно право да критикује ову [Вучићеву] Владу, као што сваки родитељ има право да критикује своје дете.

Небојша Крстић, маркетиншки стручњак и бивши саветник Бориса Тадића, „Твитер“

Ружичасто прангијање

Жељко Митровић Повод овог писма није Ваше шверцовање оружја, ни то што се из Вашег нелегалног оружја убијају људи по Србији, већ Ваши груби насртаји на грађане Србије, у које спадам и ја. Како је могуће да Саша Прангија, који се представља као заштитних грађана, поред свих својих револверашких епизода хоће још да уређује ТВ програме по Србији?!

Жељко Митровић, власник ТВ „Пинк“, „о покушају заштитника грађана Саше Јанковића да укине емисију ДНК“, „Информер“