Пре и после Олује

Небојша Крстић Морам да цитирам себе: „До 5. августа ми се не иде на море. После 5. августа ми се не иде на море у Хрватску“. Завршен цитат.

Небојша Крстић, маркетиншки стручњак и бивши саветник Бориса Тадића, „Твитер“

Каква прослава? Страшна прослава

Томислав Николић Наравно да [војном] парадом нису обележили Дан победе над фашизмом и нацизмом, Дан победе над концентрационим логорима и геноцидом. Куд би против себе? [...] Пре 20 година, протеривањем и убијањем Срба из Хрватске, довршен је историјски задатак Павелићеве Независне Државе Хрватске.

Томислав Николић, председник Србије, на Меморијалној академији у Центру „Сава“, „Танјуг“

Најомиљенији опозиционар свих времена

Војислав Шешељ Греши са прозападним ставом, а свестан је да му Енглези раде о глави. У медијској манипулацији нема му равног. Проблем је што нема људе око себе, министар је у свим министарствима... Али, објективно, он је радан и вредан, њему није циљ лично богаћење. Чак и за онај стан на Новом Београду који је 1999. добио од државе он није хтео да поднесе захтев, то сам ја тада урадио за њега.

Војислав Шешељ, председник СРС-а, о Александру Вучићу, „Информер“/НСПМ

Куните пријатеље своје, проклињите оне...

Војислав Шешељ Замерају ми што Вучића не нападам оштро као Николића. и то је тачно. У Тому сам имао бескрајно поверење и он ме је издао, зато га мрзим из дна душе. Знам да је то грешно, али ја, знате, нисам идеалан хришћанин...

Војислав Шешељ, председник СРС-а, „Информер“/НСПМ