Част, чест и чаша

Миомир Илић Не вади ме без повода, враћај ме уз чашу.

Миомир Илић, градоначелник Пожаревца, приликом примопредаје витешке сабље на манифестацији „Љубичевске коњичке игре”, уместо „не враћај ме без части“, „Курир“

Кад Оља удара чежњу (заборављеном асу)

Оливера Ковачевић Ја сам вероватно једини сведок који иде улицом и види нечији чежњив поглед да га препознам да је 1996. био министар без портфеља у Марјановићевој влади. Још га једино ја препознајем, вероватно су и у његовој фамилији заборавили да је био министар.

Оливера Ковачевић, новинар и ТВ водитељ, „Лични став“ на каналу „youtube“

Заједно смо се играли у скупштинском песку

Оливера Ковачевић Вучић ме никада није звао телефоном док је био на власти, само док је био у опозицији. Наши односи са овом генерацијом на власти су од деведесетих као одисеја, сви смо „одрастали“ заједно политички - ми смо били млади новинари, а они млади политичари, портпароли... јурили једне друге по скупштини, причали.

Оливера Ковачевић, новинар и нови уредник забавног програма РТС-а, „Лични став“ на каналу „youtube“

Кад Жељко купује (и продаје)

Оливера Ковачевић Сећам се, када сам одлазила са „Пинка“ Жељко Митровић ми је рекао: „Аха, такве као што си ти ја могу да купим колико хоћеш“. Рекла сам - „баш се радујем тој чињеници, хајде да видимо“. Када је кренуо да „купује“, није се баш усрећио, и није их било много за куповину.

Оливера Ковачевић, новинар и нови уредник забавног програма РТС-а, „Лични став“ на каналу „youtube“