Свака спонзоруша има три одсто нормалне девојке

Тијана Ајфон Свака девојка у себи има макар три одсто спонзоруше. Ја сам била са дечком ког сам много волела. То је била велика љубав, чак сам и његово име тетовирала на руци, али то је пукло. Растали смо се јер он није имао паре. Плата му је била 40.000 динара, па нисмо имали ни за гориво.

Тијана Ајфон, мање позната као Тијана Максимовић, старлета, „Курир“/„Мондо“

Цела Србија – играчка

Данас Премијеру [Александру Вучићу] остављено је „да се игра са таблоидима и полиграфима“, и то се сматра унутрашњим питањем Србије.

Данас, преносећи став неименованих западних дипломата

Полиграф за исправљање неправде (и беде)

Балша Божовић Сто двадесет хиљада људи је напустило Србију од када је СНС дошао на власт. Не постоји полиграф који може да исправи оволику неправду коју је Вучић нанео људима у Србији. Само његово окружење живи боље, сви остали су на ивици беде.

Балша Божовић, народни посланик Демократске странке у писаној изјави, „Блиц“

Једино је независно Косово (за)гарантовано

Љубомир Симовић Бојим се да Србима на Косову нико, ни Брисел, ни Србија, ни влада независног Косова, ништа не гарантују.

Љубомир Симовић, песник и академик, „Данас“

Је ли довољно рећи „Косово није Србија“?

Љубомир Симовић Костић је, између осталог, рекао да Косово „де факто и јуре више није у нашим рукама“, и да „то неко овом народу мора да каже“. Што значи да то, ту истину, неко овом народу избегава да каже. Политичари мисле да је довољно изјавити „Косово је Србија“, казати „Никада нећемо признати независност Косова“, и да су тим завршили посао.

Љубомир Симовић, песник и академик, о изјави председника САНУ Владимира Костића, „Данас“