У скоцканом оделу здрав (владарски) дух

Нада Мацура Млад, успешан и здрав – то су главне особине нашег премијера [Вучића]. Нисам му давала здравствене савете, јер је здрав и у одличној форми иако ради „36 сати дневно“... Оставио је на мене јак утисак... Јако ми се допада његов стајлинг, увек је тако скоцкан и дивно изгледа у оделу.

Нада Мацура, портпарол Хитне помоћи, о гостовању у емисији „Ћирилица“ на ТВ Хепи, „Блиц“

Терапија (Цецином) музиком

Нада Мацура Мислим да ја њу нервирам, јер сам сваки пут када су ме у јавности питали да ли више волим Цецу или Карлеушу говорила да више волим Цецу! У емисији је нон-стоп причала. То је Марићева кривица, јер ју је поставио на пиједестал да нико други није могао доћи до изражаја. Пре емисије се нисмо ништа договарали како ће све изгледати, али [Миломир] Марић као да је био успаван половину времена, а то сам му и рекла.

Нада Мацура, портпарол Хитне помоћи, о емисији „Ћирилица“ на ТВ Хепи у којој су гостовали Јелена Карлеуша и Александар Вучић, „Блиц“

Само Тенис српске ћевапчиће спасава

Александар Вучић Дошли смо на ниво испод 1910. Ако дође Клеменс Тенис, ми те проблеме више нећемо да имамо. [...] Имали бисмо немачко-српске ћевапчиће за цело европско тржиште са најпознатијим и највећим европским брендом, а то је Клеменс Тенис.

Александар Вучић, премијер Србије, о сточарској производњи, „Телеграф“

Командант (жуте) линије одбране Србије од Страдије

Бојан Пајтић Грађани су 2012. године заспали у Србији, а пробудили се у Страдији, Вучићевој држави. То је тамни вилајет беде, сиромаштва и понижења, где се отима од плате и пензија, повећавају порези, таксе, казне. Уништена је нада у бољи живот и све зависи од милости човека који не зна за милост. Колико је у Србији оних који то схватају? Ако нас је више, биће опет Србија, ако нас је мање, биће заувек Страдија.

Бојан Пајтић, као председник Демократске странке, „Данас“