И функционери имају душу

Вања Удовичић Што пре могуће. Многи, како спортисти, тако и функционери, отишли су на одмор. Многи нису спавали. Чак и људи у Министарству даноноћно су пратили, не само игре, већ били у директној комуникацији са Олимпијским комитетом и са представницима Савеза. Морате дати мало одушка и тим људима. Представници Олимпијског комитета су отишли већ на одмор. Чим се врате, чим сагледамо [трошкове], не желимо са паушалним информацијама да излазимо.

Вања Удовичић, министар спорта и омладине, о трошковима за боравак неспортског особља на ОИ у Рију, N1

(Чаршијски) круг тројке

Зоран Милановић Ја с њима у Бриселу не могу и нећу сарађивати. Чаршија нека пише шта хоће, али хрватски Срби знају ко им је у политичком смислу мајка, а ко зла маћеха.

Зоран Милановић, председник хрватског СДП-а, о Томиславу Николићу, Александру Вучићу и Војиславу Шешељу, „Блиц“

Томпсона за лидера (хрватске) левице

Милорад Додик У свему може да профитира само [Марко Перковић] Томпсон. Сад може да очекује позив да гостује и на предизборним скуповима хрватске антифашистичке левице.

Милорад Додик, председник Републике Српске, о увредљивим изјавама председника хрватског СДП-а Зорана Милановића на рачун Србије, Срба и БиХ, РТС

Бескрајни црни круг, у њему (црвена) звезда

Милорад Додик [Зоран] Милановић је по више основа искомплексиран политичар и човек. Живи под теретом имена које неодољиво 'мирише' на српско, губи изборе а не схвата зашто. Милановић пола дана живи као партизан, а пола као усташа, и као већина политичара са хрватске сцене вуче вишевековни комплекс од Срба.

Милорад Додик, председник Републике Српске, о увредљивим изјавама председника хрватског СДП-а на рачун Србије, Срба и БиХ, РТС

Божанствена трагедија

Петар Божовић Поред толико умних, великих људи, факултета и институција, све је дотерано дотле да је боље рецитовати Дантеа на ђубришту него га предавати у школи, јер га у школи нико не разуме.

Петар Божовић, глумац, на Филмским сусретима у Нишу, „Бета“/„bizlife.rs“

Грешићемо без пенала

Зорана Михајловић До сада је држава готово увек плаћала пенале за своје грешке, сада желим да то променим.

Зорана Михајловић, министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, о посебној групи која ће проверити извештаје о квалитету и роковима на изградњи путева, сајт СНС-а