Транге-франге кадрови

Велимир Илић Није лепо то кад мени неко каже ми нећемо да радимо транге-франге, него стручно, а директор „Коридора“ је Дмитар Ђуровић, човек који је довозио белу технику из Кине и возио шлепер. После је дошао са неком дипломом Унион факултета. Чак је мени донео две дипломе, требало је да га ја предложим на влади, и питао ме: „Министре, која је од ове две дипломе боља, коју да предам влади“? Е, то су ти стручни кадрови.

Велимир Илић, председник НС-а, о кадровској политици СНС-а, „Време“

Да сам стварно бескућник у Савамали бих се скућио

Слободан Вуксановић Немам информације да би могао да коментаришем зашто би неко рушио Савамалу. Да се ја питам, пре 40 година бих са фантомкама или без њих рушио и дању и ноћу све што постоји иза аутобуске станице док се све не поравна, макар ту никад ништа не било изграђено. Тиме би учинио добро и за људе, Железницу и Београд у целини.

Слободан Вуксановић, бивши министар просвете и спорта у влади Војислава Коштунице кога су неки медији прогласили „бескућником“, садашњи члан СНС-а, „Данас“

Ја се Вучићу дивим до имбецилности

Слободан Вуксановић Шта ће бити Вучић, председник или премијер је потпуно небитно. Наравно, кандидати се одређују на основу рејтинга и процена ко може боље и брже. Најбоље и најбрже може Вучић то сви знају и то је јасно. Али кандидат може бити и онај који због неких околности више одговара.

Слободан Вуксановић, бивши министар просвете и спорта (у влади Војислава Коштунице), сада члан СНС-а, „Данас“

Премијер свих бескућника који имају кућу (у СНС-у)

Слободан Вуксановић Вучић је најбољи премијер којег смо икад имали. Он је нешто што је драгоцено за било коју државу ако је такав човек на њеном челу.

Слободан Вуксановић, бивши министар просвете и спорта у влади Војислава Коштунице кога су неки медији прогласили „бескућником“, садашњи члан СНС-а, „Данас“