Вучић крокодилским сузама не верује

Дијана Вукомановић Вучић не верује Дачићу ни када му дарове носи.

Дијана Вукомановић, бивши члан и функционер СПС-а, према НИН-у

Rock me Amadeus!

Рамбо Амадеус У првобитним заједницама смо имали прво врачеве, који су били одговорни за кишу, снијег, поплаве, ратове, глад, сушу, земљотресе, скакавце, али убрзо су се опаметили, па су брже-боље смислили правила која су представљена кроз тотеме, на које су делегирали своју одговорност. Па кад удари суша, зараза, губа, скакавци, крив је тотем, а не врач. Аналогно томе данашњи тотеми морају да буду институције система које раде независно, слиједећи само неумитну силу закона. Тада носиоци власти не би били под тако великим, врачевским притиском, јер је ту тотем закона и институција која преузима одговорност пер се. На жалост, за тако нешто потребно је ослободити се личне сујете, а на том тесту пада већина.

Рамбо Амадеус, кантаутор мање познат по имену Антоније Пушић, „Недељник“/„bizlife.rs“

Сумњиви исламисти и прави православци

Сандра Петрушић Сумњивог Јеремића финансирају исламски лобисти, тврди СНС. Добро је да напредњаке финансирају православци из Емирата.

Сандра Петрушић, новинарака, „твит недеље“ НИН-а

Дискретан и (високо)квалификован тренер, још бољи лешинар

Душко Вујошевић Писмен тренер, добро ради на свом маркетингу, не треба му реклама мимо тога. Дуго година је радио са мном. Има неких ствари које му замерам... У том моменту моје политичке смене, и он [Александар Џикић] се као нека врста лешинара мотао ту око свега тога. Али, опет, дискретније од неких других. Па је онда једног од помоћника којег је затекао иза Пере Божића... Тадића... Сменио уз речи: „На леђима ти пише Душко Вујошевић“.

Душко Вујошевић, тренер КК Лимож и бивши тренер КК Партизан, о актуелном тренеру КК Партизан, „Блиц“