Информативни разговор (с покојником)

Изјаве.нет Информисали смо председника Ругову о 27. годишњици приштинског одбора. Председник нас је питао како стоје ствари. Информисали смо га о одређеним питањима. Председник је био веома срећан... Рекао нам је да не прекидамо добре односе са Американцима.

Хаки Боровци, функционер Демократског савеза Косова, на седници приштинског огранка странке, „Експрес“/РТС

Чета мала али одабрана

Александар Поповић Демократска странка Србије има програм и толико квалитетних канидата за председника Србије. Ово је доказ да нисмо лидерска странка.

Александар Поповић, кандидат ДСС-а за председника Србије, на питање зашто кандидат није в.д. председника странке, „Да можда не“ РТС-а

Физичка (ал)хемија

Александар Поповић Не живим од политике, имам своју струку. Дакле, могу да победим, могу да изгубим. Мени ће бити част да представљам идеју за коју се залажем без икакве калкулације. Алхемија не постоји. То вам је сигурно неки физичар рекао.

Александар Поповић, професор на Хемијском факултету у Београду и кандидат ДСС-а за председника Србије, на питање да ли рачуна на хемију или алхемију, „Да можда не“ РТС-а

Радим у Белој кући и живот ми (ни)је лак

Доналд Трамп Хеј, видите, у међувремену, мислим, не може ми ићи тако лоше, зато што сам ја председник, а ви нисте. Знате? Поздравите све, ОК?

Доналд Трамп, председник САД, на крају интервјуа за „Тајм“, „Бета“

Заветујемо се на педесет година верности

Мунира Субашић Имамо велики тим људи који су нам се јавили из света, који ће нам помоћи да тужимо Србију и РС. [...] Никада није касно, злочин не застарева. Бићемо упорни и доћи ћемо до правде. Одлука МСП о захтеву за ревизију пресуде [о геноциду] је политичка и то видим као велику неправду према муслиманима у БиХ и свету. Ако 13 година тужимо Холандију, Србију и РС можемо 50.

Мунира Субашић, председница удружења „Мајке енклава Сребренице и Жепе“, на конференцији за новинаре у Сарајеву, „Танјуг“