Мирослав, Санџаклија најстарији

Муамер Зукорлић Ја сам се тог дана и нашалио у Скупштини и рекао свом колеги: „Ево, председник [Вучић] полаже заклетву држећи руку на санџачком јеванђељу“. Нема никакве сумње, ту се слажу српски, бошњачки и други извори, да је Мирослављево јеванђеље настало и пронађено у Бијелом Пољу - то је данашњи простор Санџака. Зашто оно не би припадало свима?

Муамер Зукорлић, као посланик и аутор књиге „Древна Босна“, „Око“ РТС-а

Кад је цветао коров

Жељко Митровић Без обзира на твоје утемељење у Хрватској, био сам убеђен да ћеш поступити по оној старој „ко тебе хлебом ти њега крухом”, али не вреди, ти без камења и фекалија просто ниси свој на свом. И на крају, Ацо мој добри, није ово само твој проблем, корова има свугде али Србија је једина земља где се коров већ деценијама залива.

Жељко Митровић, власник и председник „Пинк медија групе“, у отвореном писму власнику и председнику „Адрија медија групе“ Александру Родићу, „Политика“

Зна Америка

Жељко Митровић Као што знаш, и ја сам као и ти, за разлику од наших многих заједничких пријатеља, проамерички оријентисан и сигуран сам да Америка никада не би подржала, ни у Америци ни ван ње, некога ко избегава плаћање пореза.

Жељко Митровић, власник и председник „Пинк медија групе“, у отвореном писму власнику и председнику „Адрија медија групе“ Александру Родићу, „Политика“

Фонтане су заразне

Зорана Михајловић Можда направимо неку фонтану и око свих наплатних рампи.

Зорана Михајловић, министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије, B92