Краљевска медицина је најбоља на свету

Предраг Марковић Извините, мучи ме ово курје око на левој нози. Омета нас при снимању, јер не могу да корачам нормално. Али да вам кажем нешто - оно се само прави важно, нити је оно стварна болест, ништа. Народ зна, постоји прирородни лек. Узгред буди речено, можете да га купите у свакој апотеци. Узмете, накапате мало, и оно се склони. Не може стално. Али, нећете сећи прст, него - само мало природног лека. Оно што је природно за Србију - краљевски лек.

Предраг Марковић, носилац листе Покрет обнове Краљевине Србије, у споту за београдске изборе (YOUTUBE)

Девалвиран, бачен и згажен

Мирослав Ћиро Блажевић Ми смо гори од вас Срба и нема потребе да то поистовећујете. Код нас не постоје респект и солидарност. Само потреба да се обезвреди успех. Не замерите, морао само то да кажем. [...] Нисам једини у коме тиња огорченост. Када консултујем неке учене људе, сви кажу да сам у праву. Ко год је нешто направио за Хрватску, брзо је бачен у аут. Слично је и у Србији, али не као код нас.

Мирослав Ћиро Блажевић, хрватски фудбалски тренер, у интервјуу за „Блиц“

Љубав на крв и нож

Мирослав Ћиро Блажевић Немој о Динаму, љубим те. Опет ћу некога зај....., они ће ме тужити, па ћу ја морати да реплицирам. И тако у недоглед. Ма, пусти ме Мамића. Ми се стално свађамо. Тај однос је помало бизаран. Час на нож, час на љубав без граница.

Мирослав Ћиро Блажевић, хрватски фудбалски тренер, у интервјуу за „Блиц“

Лова врти тамо где патриотски набој не може

Мирослав Ћиро Блажевић Синко мој, народ наивно верује да и даље постоје патриотски набој и љубав према клубу. То су глупости. Играчи иду тамо где има више лове. Све друго су илузије за ове идеалисте. То пије воду код оних који су већ зарадили довољно. Али, значајно довољно. Они кажу „нећу“.

Мирослав Ћиро Блажевић, хрватски фудбалски тренер, у интервјуу за „Блиц“

Питања из нафталина

Мирослав Ћиро Блажевић Савест, сине мој. То је најважније. Да сам нешто скривио, био бих осуђен. Мене су судили без кривице. Просинечки је хтео у Звезду. Његов отац је мени иза леђа раскинуо уговор. Нисам ваљда толико глуп да тако талентованог момка пустим било где. Али ми се тада учинило да је најлакше да кажем - „мој грех и јеб... се“. Испало је погрешно и прихватам кривицу. Ево, видиш моју супругу, она се дружи са Робертом. То је љубав мајке и сина. Он је њу водао по Севиљи, свуда где је био. Ја сам исто са Робијем у изузентим односима. Ма дај, то је било пре 30 година, па ти се ниси био ни родио. И сад ти мени вадиш то из архиве. Дај, имаш ли нешто друго?

Мирослав Ћиро Блажевић, хрватски фудбалски тренер, о случају „Просинечки“ (1987) и наводним финансијским малверзацијама у Нанту, „Блиц“

Практично бескућник (и без стана)

Александар Вучић Против градоначелника Београда Синише Малог вођена је хајка. Ширене су лажи да он има 24 стана, док његови политички опоненти имају по 240 станова.

Александар Вучић, ао председник СНС-а, у кампањи за београдске изборе, „Бета“

Проглашен четником на правди Шешеља

Небојша Стефановић Неће човек да да, да неко понижава Србију. Због једне реченице они га проглашавају четником, иако никада није био никакав четник, проглашавају га злочинцем, човек није починио никакав злочин.

Небојша Стефановић, министар унутрашњих послова, поводом најављене посете Александра Вучића Загребу, „Танјуг“

Родољуб (и бизнисмен) у служби сваког режима

Богољуб Карић Сматрам га (Вучића) најспретнијим и најмудријим политичарем Србије. Он је успео да Србију подигне на ниво где као грађанин можете да будете поносни.

Богољуб Карић, бизнисмен и председник ПСС-а, у интервјуу за „Спутњик“, „bizlife.rs“

Ја (његову) ципелу љубљу

Богољуб Карић Знам и Трампа одлично, али искрено, више волим ципелу Путинову него Трампа.

Богољуб Карић, бизнисмен, на питање „Спутњика“ кога више воли - Путина, Вучића или Трампа, „bizlife.rs“