Ми чекамо твој знак

Бета „Подржаћемо свако решење, било оно разграничење, корекција или нешто треће. А ако до решења не дође због штеточинског деловања горепоменутих [Вука Јеремића, Драгана Ђиласа, Раде Трајковић и Саве Јањића], ми ћемо бити принуђени да их потражимо у њиховим кућама и вилама и да их упитамо зашто су то урадили српском народу.“

Бета, из писма подршке Александру Вучићу десет градоначелника косовскометохијских општина са српском већином

Модерна руска бајка

Небојша Катић Технолошка стерилност Русије пре свега је последица слабости руске државе, одсуства јасне економске стратегије и планирања, и наравно, клијенталистичког система на коме почива однос политичке и економске елите. Уместо улагања у Русију и руску привреду, тајкуни помажу индустрију луксуза на Западу и ту су најбоље муштерије. Док Русија тавори, руски тајкуни купују спортске клубове, купују најскупље станове и куће у западном свету и бију љуту битку око тога ко ће имати већу и луксузнију јахту.

Небојша Катић, пословни консултант из Лондона, у колумни за „Политику“

Боље читав живот у првој лиги, него један дан у другој

Ивица Дачић Вучић ме стално зафркава што сам на политичкој сцени 28 година, а 25 на власти. Ја то схватам као добру ствар, зато што се свако бори да игра у првој лиги, па нисам ваљда луд да се борим да одем у другу лигу.

Ивица Дачић, председник СПС-а и потпредседник Владе Србије, N1/„Блиц“

Вучићев(и) бранитељ(и)

Ивица Дачић Ако ми изађемо из Владе, ко ће да га брани?

Ивица Дачић, председник СПС-а и потпредседник Владе Србије, о председнику Србије, N1/„Блиц“