Ноћ дугих језика

Маја Гојковић Није ми лако да прочитам шта је [Сергеј] Трифуновић написао, али да то чини управо због грађанске опције коју опозициони Савез за Србију каже да представља, а чији је Трифуновић кандидат за министра културе. Сматрам да је добар глумац, али је очигледно простачина пар екселанс каквог Србија одавно није доживела. Ићи ћу да га гледам, али ћу се заиста забринути за његов биполарни поремећај.

Маја Гојковић, председница Скупштине Србије, пошто је глумац на „Твитеру“ ословио са „fuxo“, „Блиц“/„Танјуг“

Дође ми да вриснем њено име

Сергеј Трифуновић Није [,] fuxo [,] поента у доступности, већ у томе да си „много учинила за децу Србије“: спречила Алексин закон, Тијанин закон, опструирала да се деца лече у иностранству, да порез од игара на лечење деце итд. То што си глупа, то ти је опроштено. Само би било боље да си глупа код куће.

Сергеј Трифуновић, глумац, председници Скупштине Србије Маји Гојковић, „Твитер“

Последње Мустафино искушење

Мустафа Церић Босна није признала Косово и добри Босанци се стиде због тога. Добри Босанци су немоћни да исправе ту своју срамоту, јер су таоци србијанске политике, која је задржала свој утицај на Балкану, након распада бивше Југославије. Све је почело на Косову, али све још траје у Босни и Херцеговини. [...] Стога, требало би да преиспитате своју одлуку да и БиХ казните истом мером као и Србију.

Мустафа Церић, бивши реис Исламске заједнице у БиХ, у писму Рамушу Харадинају у контексту такси од 100 % на робу из централне Србије и БиХ, „Танјуг“

Мају нема ко да жали

Маја Гојковић Не могу више да слушам тираде о повреди пословника и да трпим малтретирање на послу. То се зове политички мобинг.

Маја Гојковић, председница Скупштине Србије, пошто је током заседања парламента одредила паузу од 10 минута, „Танјуг“