(Новинарска) пачја школа

Барбара Животић Управо ти људи који су организовали протест позивају на линч, силовање, насиље, државни удар, и то сматрамо јако, јако, јако, лицемерним… и поготово у овој ситуацији када у нашој држави треба бити мирна ситуација и стабилна, због читавог дешавања на Косову и Метохији, наравно, они организују протесте.

Барбара Животић, репортер, о протесту „Стоп крвавим кошуљама“ у Београду, ТВ „Студио Б“

Хоћу ја... да изјавим нешто за Дневник

Барбара Животић Наводно је то требало да буде спонтани, мирни протест побуњених грађана против насиља. Наравно да се иза тог протеста налази главни финансијер, лидер опозиције Драган Ђилас - који је финансирао и организовао тај протест и окупио наводне ванстраначке, ове... личности како би се окупио што већи број грађана. Протест је блокирао саобраћај. Далеко мало људи је присуствовало протесту. Како је наш репортер нама пренео, било је доста неорганизовано.

Барбара Животић, репортер, о протесту „Стоп крвавим кошуљама“ у Београду, ТВ „Студио Б“

Телевизијски бот

Барбара Животић Заправо, протест је започео у 18 часова, тренутно је завршен. Налазимо се на платоу, овде испред Филозофског факултета. Јако мали број људи је окупљен, далеко мање од очекиваног. Наравно да је избио неки инцидент. Заправо је све било мирно, осим тог инцидента - где су се људи гурали и ударали кишобранима. То се очекивало на оваквом протесту.

Барбара Животић, репортер, о протесту „Стоп крвавим кошуљама“ у Београду, ТВ „Студио Б“

Верујем(о) у једног вођу и све најаве које из њега исходе

Горан Весић За Београд је велика част да имамо могућност да купујемо „Сименсове“ трамваје који ће се производити у Крагујевцу, како је јуче најавио председник Републике Србије Александар Вучић. То ће бити велики повратак трамваја „Сименс“ на наше улице.

Горан Весић, заменик градоначелника Београда, о молби председника Србије приликом отварања прве завршене хале „Алиминијум“ у Крагујевцу, „Танјуг“

Постати сарадник окупатора (друштва) или пропасти?

Душко Вујошевић Власт је окупирала медије и цело друштво, концентрисала огромну количину новца које користи за голо преживљавање и ово постаје неиздрживо… Предлажем да се сви учланимо у Српску напредну странку и да сви добијемо неку синекуру, па да нас Бог види.

Душко Вујошевић, кошаркашки тренер, „Блиц“/„bizlife.rs“