Позови Небојшу К. ради наруџбине (афере)

Бојан Пајтић Недавно сам говорио о употреби медија у обрачунавању с људима, па сам поменуо чувеног [Небојшу] Крстића, који је и тада против мене, Шутановца и других људи наручивао различите текстове у таблоидима. Када сам се побунио у Председништву зашто се наручују очигледно наручени текстови у „Куриру“, онда је Крстић рекао: „Добро, мало ударе по теби, мало по Шутановцу, битно је да не дирају председника [Тадића] и спољну политику.“

Бојан Пајтић, бивши председник Извршног већа Војводине и бивши функционер ДС-а, „Црно-бели свет“ на „Нашој телевизији“

Тендер-ефендија

Бојан Пајтић Напредњаци говоре о лоповској приватизацији, а најодговорнији у Агенцији за приватизацију био је Синиша Мали, који је био задужен за тендере. Ако је нешто шкрипало, шкрипало је тамо где су тендери. И ако је неко крив, крив је Синиша Мали.

Бојан Пајтић, бивши председник ДС-а, „Црно-бели свет“ на „Нашој телевизији“

Балансер(о)

Доналд Трамп САД су доста уложиле у успех Косова као независне, суверене државе. Желимо да ваша земља настави да расте. Ми смо спремни да помогнемо вашим напорима да постигнете споразум који балансира интересе и Косова и Србије. Такав споразум је надохват руке. Радујем се што ћу Вас и председника Александра Вучића дочекати у Белој кући како бисмо прославили оно што би представљало историјски споразум.

Доналд Трамп, председник САД, у писму Хашиму Тачију, „КосСев“/Б92