Хвала председнику (Вучићу) што постоји

Жељко Митровић Ми, ево, пуних 25 година чезнемо и стално смо критиковали премијере и председнике што нам не дају извештаје, што се не појављују на телевизији, што не знамо где су, што не знамо како се троше наше паре. Значи 25 година кукамо и критикујемо тај стил. Онда се појавио председник који сваког дана даје извештаје нацији. Понекад и више пута дневно шта је радио, где је радио, кога је обишао, из буџета где је одвојио паре… И сад нам ни то не ваља, сад је то 'too much', сад је то превише. То је проблем лицемерја популације, јер смо чезнули за тим да нам председник или висока власт даје извештај и да подноси рапорт нацији свакодневно, сад нам ни то не ваља.

Жељко Митровић, на критике да је његова телевизија „Пинк“ провучићевска, ТВ „Пинк“/„Истиномер“

Свађа нас је одржала

Александар Шапић Не можете да завредите пажњу медија уколико не вређате, не свађате се… Нисте интересантни. Да ли ми који се бавимо политиком треба да будемо интересантни или треба да будемо доследни и за пример људима?

Александар Шапић, председник општине Нови Београд и председник Српског патриотског савеза, N1/„bizlife.rs“

Марић је видео Црњанског (а боље да није)

Мило Ломпар Можда је мислио да си провокатор.

Мило Ломпар, професор Филолошког факултета, на опаску Миломира Марића да му Милош Црњански својевремено није одговорио на питање је ли срео Хитлера, „Ћирилица“ ТВ Хепи