Дезинфекција будалаштина

Зоран Радовановић Озон убија вирусе ван организма, а ако га убаците у организам, онда убијате и организам. Све у свему будалаштина. Да се направи водоник-пероксид па да дезинфикује крв, то таман посла. То је потпуна бесмислица.

Зоран Радовановић, епидемиолог, о „направама“ против коронавируса које промовише Жељко Митровић, „raskrikavanje.rs“

Лек(ар) за болести здравственог система

Жељко Митровић Написаћу овај твит као подсећање да сам први у свету поменуо пре 30 дана да се корона алтернативно може решити озоном, обогаћеним кисеоником или посебним фреквенцијама! Озонирање крви би створило пероксид који уништава и вирусе и бактерије када је у крви! Ја сам себи озонирао крв.

Жељко Митровић, власник компаније „Пинк Интернешнал“, прикачен на машину за озонирање крви и цевчицом у вени, „Твитер“/„raskrikavanje.rs“

Италијански гамбит

Информер Тврдњу власника Пинка Жељка Митровића да би озонизација крви решила проблем заражених коронавирусом (...), потврдили су и италијански стручњаци коју су ту методу већ применили у лечењу најтежих болесника од вирус Ковид 19 у чак 17 болница у тој земљи. Озон у крви формира водоник-пероксид (хидроген) који уништава вирусе и бактерије.

Информер, о „направама“ против коронавируса које промовише Жељко Митровић, „raskrikavanje.rs“

После шопинга у Милану, пропаде и кркање!

Бранимир Несторовић То су православци, као и ми, шта да радимо – пропашће једно кркање колективно...

Бранимир Несторовић, члан Кризног штаба за сузбијање заразне болести Covid 19, о прослави Васкрса, ТВ Пинк/Твитер