Карлеушу за председника (Друге) Србије

Јелена Карлеуша Србија се дели на два пола! На добре људе и на стоку, која нас вуче доле! На Чеду са једне стране и једног Палму са друге стране! Са једне стране имате Јецу, са друге Цецу!

Јелена Карлеуша, естрадна уметница, колумнисткиња и посетилац трибине ЛДП-а, "Ало!"

Кипарска парада

Драган Шормаз У најмању руку неуобичајено је то да се паре добијене од приватизације, уместо у буџет, уплате на посебан рачун неког фонда, а одатле пребаце на Кипар. У сваком случају, ако су полиција и тужилаштво могли 12 сати да на саслушању држе једну трудницу после Геј параде, онда им ваљда није тешко да једног Млађана Динкића позову на информативни разговор не дужи од 12 минута.

Драган Шормаз, независни посланик, "Правда"

Неванредно стање

Томо Зорић Републичко тужилаштво сутрашњи дан, када се игра фудбалски дерби Партизан - Црвена звезда, дочекује као и сваки други, кад постоји одређени ризик или могућност за критичну ситуацију. У време утакмице на стадиону ће дежурати надлежни тужилац.

Томо Зорић, портпарол Републичког тужилаштва, "Блиц"

Комуницирање као део телекомуникација

Радиша Урошевић Мислим да имам везе са телекомуникацијама, имам радио станицу, односно мој син, ја сам био радио аматер, имам комуникацију са директором ПТТ-а у Крагујевцу, тако да нисам баш неупућен.

Радиша Урошевић, фолк певач и функционер Јединствене Србије, о чланству у УО ПТТ-а, "Блиц"