Испуњавање необећања

Драган Марковић Палма Нема шта ја да дајем обећања, ја све и без тога испуњавам!

Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије и градоначелник Јагодине, "Ало!"

Ако лажем нек ми умре пресађени орган

Јакуп Краснићи Злочин који је наводно почињен на Косову нису извршили нити Албанци, нити припадници ОВК, нити политика. Нека нађу ко је. И ми смо заинтересовани да се нађу они који су укључени у тај ниво организованог криминала.

Јакуп Краснићи, вршилац дужности председника Косова, о "оптужбама и увредама" извештача Савета Европе Дика Мартија, "Вести"

Услов су само неопходни услови

Божидар Ђелић Француска даје безрезервну подршку Србији за добијање статуса кандидата за чланство у ЕУ. Током разговора добио сам подршку француског колеге и за почетак преговора за улазак у ЕУ, под условом да буду испуњени сви неопходни услови.

Божидар Ђелић, потпредседник Владе Србије за европске интеграције, после сусрета са француским министром за европске послове Лораном Вокијем у Паризу, "Танјуг"

Да је то воће добро звало би се српско

Милан Ћулибрк Да се скупило 100 хиљада људи, да су изашли на улице у Београду и да су носили транспаренте "не дамо лимун", "не дамо банане", не би се повећао ПДВ. Али, да ли се на тај начин води економска политика земље? Ја верујем да је то дубоко погрешно.

Милан Ћулибрк, економски новинар, о повећању пореске стопе на јужно воће и одустајању од повећања ПДВ-а за рачунаре и хотелске услуге, РТС