Без улаза и излаза

Чедомир Јовановић Ово су халуцинације. [...] Не можете да уђете на Косово ако вам не дозволи Тачи. У формату који сте ви дефинисали у Европу неће ући ни наша деца.

Чедомир Јовановић, председник ЛДП-а, у ТВ дуелу са Вуком Јеремићем, "Упитник" РТС-а

Никад не понављај (не)успешан експеримент

Вук Јеремић Ви говорите да су се сви окупили око вас, да сте ви неки Пијемонт, ја тако не мислим, мислим да је ваша политика неодржива и погубна, и срећом неће доћи до примене те политике јер би један такав експеримент имао за последицу да нема више Србије.

Вук Јеремић, министар спољних послова, у ТВ дуелу с председником ЛДП-а Чедомиром Јовановићем, "Упитник" РТС-а

Преживање прежвакане теме

Томислав Николић Нећемо правити владу са Демократском странком, чак ни ако математички и политички буде немогуће да се створи били каква владајућа коалиција. Пре ћемо ићи на нове изборе него у савез са Тадићем. Нека запамте сви шта сам рекао и нека ме ставе на стуб срама ако после избора погазим реч. Само нек се са том прежваканом темом престане! Хоћу да победим ДС и да их пошаљем у опозицију.

Томислав Николић, председник СНС-а, "Вечерње новости"

Добар домаћин са Дедиња

Драган Марковић Палма Жељка Ражнатовића Аркана се сећам као доброг и поштеног човека, домаћина.

Драган Марковић Палма, као бивши члан Странке српског јединства Жељка Ражнатовића Аркана, "Прес"

Кадар стићи, утећи и оставку не поднети

Милутин Мркоњић Кад је председник Тадић, иначе сјајан тип и један од ретких који истински разуме шта је Коридор 10, рекао да се касни са радовима, узео сам документацију и правац код њега! Отворим папире и покажем му да ниједан рок није пробијен, и кажем му: Председниче, ако не верујете мени, ево вама моја оставка! И онда су ме вијали по Председништву да повучем оставку!

Милутин Мркоњић, министар инфраструктуре, "Прес"

Тражи се жива, здрава и срећна

Милутин Мркоњић Миро, срећна ти Нова година, да си ми жива и здрава. Ако нешто треба, само јави!

Милутин Мркоњић, министар инфраструктуре, у телефонском разговору са Мирјаном Марковић која је на потерници Интерпола, "Прес"