Импресије о симболима

Аница Добра Не промениш ли се за пет година, заиста си јадан. Зато је добро што ме више не доживљавају као секс симбол.

Аница Добра, глумица, "Блиц"

Стиропор (р)еволуција

Томислав Николић Власт је у страху и паници, али и даље мисли да не треба да испуни ниједан наш захтев. И ја већ сада припремам једно парче стиропора на коме ћу да седим почетком априла.

Томислав Николић, председник СНС-а, о предстојећем митингу, "Прес"

Жабе које носе гајбице

Мирослав Мишковић Ми смо почели пре 20 година у хотелу Славија. Небојша Шарановић, који је одмах постао комерцијални директор иако је био приправник, био је задужен да продаје неке кинеске зелене жабе. Презентацију је изводио у хотелском купатилу, али ту није имао велики успех. Онда је купио једно велико пластично корито, изнео испред [хотела] Славије, ту је била презентација где су по води скакале оне жабе. И могу да вам кажем да је то први посао који смо направили, и добро смо прошли.

Мирослав Мишковић, председник "Делте", "Емг.рс"

Богу божје, цару царево, Драгину апликација

Саша Драгин Пре свега, желео бих да свим пољопривредницима у Србији пожелим плодну и берићетну годину, и да их подсетим да је време када треба да обнове регистрацију газдинства да би могли да апликују за све субвенције које Министарство даје.

Саша Драгин, министар пољопривреде из ДС-а, "Шта радите, бре?" РТС-а

О свему ми причај (само о реконструкцији немој ми причати)

Милутин Мркоњић Реконструкција Владе је сада глупост. Не видим људе у Србији боље од нас и да би могли радити боље од нас.

Милутин Мркоњић, министар за инфраструктуру из СПС-а, ТВ "Палма плус"

Молитва за прави доручак

Ивица Дачић Храна је била иста, слаба. Од тога, брате, не можеш да будеш сит. И ове године јели смо киш са јајима, воће, воћне салате. Ево, сада управо размишљамо да негде свратимо да нешто поштено поједемо.

Ивица Дачић, заменик премијера и председник СПС-а, о Молитвеном доручку у Вашингтону, "Ало!"

Нико нема што српски бикови имају

Саша Драгин Квалитетне холштајн-фризијске стеоне јунице увозиће се из западне Европе, а суштина је да се та грла овде одгајају и укрштају са квалитетним биковима српске производње, који су отпорнији на екстремније услове и да се такво потомство извози у Русију у Белорусију.

Саша Драгин, министар пољопривреде, о сарадњи у области сточарства са руском компанијом Агромед и белоруским Ост импортом, "Политика"