Генијалан ви сте спој, перманентно ми смо ММФ-ови

Јован Кркобабић Пензије ће перманентно расти, онолико колико дозвољавају привредни развој и економске могућности земље. Пензије су већ ниске и више никада не могу бити доведене у питање. Са тим се сагласила и Мисија ММФ-а током последње посете Београду, уз генералну оцену да је пензијско-инвалидска реформа у Србији спроведена на најбољи начин.

Јован Кркобабић, потпредседник Владе, "Танјуг"

Лопов по лопов - коалиција

Вук Драшковић Куд год загребете, свуда нам је "Колубара". И свуда лопови. А ти лопови, ти мишеви, изгризли су наше снове, наше идеале за које смо се борили од 1990. до 2000. године. Ханибал анте портас. Ко је Ханибал? Он води туђу војску која је разноразним медијским манипулацијама и махинацијама прешла од вође који је у иностраном затвору до новог вође.

Вук Драшковић, председник СПО-а, на ГО странке, чланице владајуће коалиције, "Б92"

Челична крила либијске армије

Моамер ел Гадафи Једна арапска станица је била у вези са официром српског ваздухопловства који се зове Данијел. Они су хтели да га подмите да каже да је Либија тражила од Србије авионе за напад на њене грађане. Рекли су "реци им то, па ћеш добити новац".

Моамер ел Гадафи, лидер Либије, у ексклузивном интервјуу, ТВ "Пинк"

Ко је Кацина познавао, ни пакао му неће тешко пасти!

Јелко Кацин Комуницирање и деловање Српске православне цркве је апсурдно и апсолутно неприхватљиво за 21. век.

Јелко Кацин, известилац Европског парламента за Србију, критикујући Митрополију црногорско-приморску због црквице на Румији, за словеначко "Дело", "Бета"

Радосни повратак у светлу (СРС) будућност

Божидар Делић За две и по године нисам сазнао какав је програм напредњака, речено ми је да је то због тога што је на енглеском језику. То значи да програм СНС-а није писан у Србији. Поштени људи и патриоте у СНС-у немају никакву шансу, о свему се питају само Томислав Николић и Александар Вучић. Одлазак из СРС-а пре две године био је тежак моменат за мене, а повратак ми је радостан.

Божидар Делић, посланик, враћајући се у СРС из СНС-а, "Бета"

Томин априлски данак, стиропорни састанак

Томислав Николић Од половине априла ћемо морати да седимо на стиропору по улицама широм Србије. Нећемо се разићи док не буде постигнут договор о расписивању ванредних парламентарних избора. [Стиропор] због симболике јер је реч о мирним протестима. Такође, у априлу још није топло да се без подметача седи на земљи.

Томислав Николић, председник СНС-а, "Блиц"

Опоравак земље која три године у сваком погледу напредује

Јелена Триван Српска напредна странка ће изаћи на улице са стиропором, а ми са мерама за опоравак земље. Грађани ће, на основу тога, проценити да ли желе да седе на земљи или ће дати пуну подршку влади на наредним редовним парламентарним изборима следеће године.

Јелена Триван, потпредседница ДС-а, "Блиц"