Спремите се - полећемо у Европу (ако опстане)

Вук Драшковић Прошла је 21 година од почетка тог обрачуна, а он још није завршен. Тек након 21 године Србији је дозвољено да се наш авион појави на писти за узлетање према нашим сновима, према Европи. Темељ и кров програма СПО-а 1990. године био је Југославија, ако опстане, а ако не, онда Србија у Европи и на Западу.

Вук Драшковић, председник СПО-а, пред више од 1.000 окупљених грађана на Тргу Републике, РТС

Партнерство са онима којима је место у штали

Чедомир Јовановић Када говорим о српском селу и његовим интересима, себе не видим у штали или кабини трактора, већ у партнерству са онима којима је тамо место.

Чедомир Јовановић, председник ЛДП-а, поводом склапања коалиционог споразума ЛДП-а и Богате Србије Захарија Трнавчевића, РТС

Питање живота или пензија

Јован Кркобабић Питање је живота или смрти. Народ живи лоше и треба из ове ситуације што пре изаћи и учинити све да се оваква ситуација промени. Глас за ПУПС је глас за вас и вашу децу. Уколико ПУПС не буде на јавној сцени биће доведена у питање исплата пензија већ у јуну, јер постоје и опције које сматрају да пензије треба укинути.

Јован Кркобабић, председник ПУПС-а, "Блиц"

Београд, Турска

Борис Тадић Београд је чудесан град, град шанси, Њујорк Балкана. Има другачију енергију. Он је најбољи производ Србије и Балкана, мада је имао и трагичну судбину. Треба да га искористите за себе. То је ваш град, али важно је да знате да је ваша обавеза и да у Новом Пазару оставите свој траг. Али фантастичан град је и Истанбул.

Борис Тадић, председник Србије, средњошколцима из Новог Пазара, "Танјуг"