Уједињени емирати разједињене Србије (понуда са смешком)

Муамер Зукорлић Нудим програм спаса за целу Србију и не шалим се ни кад се смешкам. И ево, нека ми дају шансу, показаћу им то практично. За неколико година од Србије ћу им направити Уједињене србијанске емирате.

Муамер Зукорлић, главни муфтија Исламске заједнице у Србији и председнички кандидат, на предизборном скупу у Сјеници, "Танјуг"

Да видимо ко је бос а ко хаџија (Пужеви голаћи и газде)

Борис Тадић Предлажем да се прво од мене крене, да се провери унакрсном анализом мојих прихода и моје имовине – да ли постоји било шта у мојој имовини за шта не постоји финансијско покриће у заради коју сам ја остваривао радећи у држави, радећи у школи, радећи као продавац новина [...]. Нека се пође од мене, па онда редом и од других председничких кандидата [...], па да видимо ко има станове, куће, викендице, брда и долине, а ко то ништа нема.

Борис Тадић, председник ДС-а и председнички кандидат, портал "Мондо", предизборни скуп у Бољевцу

Ђулијани не прима динаре (за приватне посете)

СНС Господин Рудолф Ђулијани је боравио у приватној посети Београду, и пријатељи који су му били и домаћини су замолили да, у оквиру посете Београду, буде и гост Александра Вучића. [...] Српска напредна странка није платила ни динар Рудолфу Ђулијанију [за његов долазак].

СНС, саопштење за јавност, "Танјуг"

Силовање криминала

Борис Тадић Оборили смо криминал на колена, морамо да га оборимо на плећа.

Борис Тадић, председнички кандидат ДС-а, у Бору и Мајданпеку, "Танјуг"

Између живота и власти

Борис Тадић Конкуришем за посао и дужност председника Републике коју желим да обављам у складу са законом и правом. Не конкуришем за владара живота и смрти.

Борис Тадић, председнички кандидат ДС-а, у Бору и Мајданпеку, "Танјуг"