Боље цео живот у рају него дан близу пакла

Ненад Чанак Слажем се са тврдњом да ЕУ није рај, али су алтернативе Европске уније близу пакла.

Ненад Чанак, председник ЛСВ-а, "Б92"

Нека буде (израелско-америчка) борба непрестана

Ненад Чанак Данас се за власт боре израелска агенција за победу на изборима са америчком агенцијом за победу на изборима.

Ненад Чанак, председник ЛСВ-а, оцењујући предизборну кампању као "једну од најпрљавијих и најружнијих у историји Србије", "Б92"

Здрава корозија

Борис Тадић И кад човек купује аутомобил жели да зна шта купује, да ли је корозија или је здрава каросерија. А камоли кад се ради о будућности земље, о животима људи, о одлуци која може да доведе у опасност све оно за шта смо се борили. Ево, ја се не стидим ниједне своје речи, нити бих се љутио да ме било ко на то подсети. Зашто се СНС толико љути када неко подсети на њихове речи? Зашто је цитирање њихових речи "прљава кампања"?

Борис Тадић, председнички кандидат ДС-а, на констатацију новинара да се многима не допада што се добар део ДС кампање базира на лику и делу Томислава Николића, "Блиц"

Ко је одлучивао уместо председника

Борис Тадић Жао ми је што нисам енергичније иницирао смене људи који нису извршавали обавезе, али погрешно би било закључити да је то питање увек зависило од моје одлуке.

Борис Тадић, председнички кандидат и председник ДС-а, "Блиц"