Одлазак лицемерне владе (и повратак наде)

Сулејман Угљанин Однос одлазеће Владе, посебно према Бошњацима, био је некоректан и лицемеран [...], а охрабрује ме позитиван став преседника Републике Србије [Томислава Николића] према Бошњацима и другима мањинама.

Сулејман Угљанин, председник СДА и министар без портфеља у одлазећој Влади Србије, РТС

Млада Војвођанка (бомбе бацала)

Александра Јерков Aко Војводина не може да помогне својим грађанима зато што Устав Србије то не омогућава, онда ћу рећи да није тачно да су Статут и Закон о утврђивању надлежности АП Војводине неуставни, већ је Устав антивојвођански.

Александра Јерков, потпредседница ЛСВ, емисија "Око" РТС-а

И од (наших) бољих има (њихова) боља

Александар Вучић Сви наши људи су бољи од њих [ДС], али, ако ме питате да ли тражимо боље - да, тражимо. Ако ме питате завидим ли ДС-у на Милици Делевић - да, завидим и волео бих да је наша.

Александар Вучић, в.д. председника СНС, потврђујући да је директорки владине Канцеларије за евроинтеграције понудио место шефа дипломатије, "Танјуг"

Договор иза леђа странаца и уз благослов народа

Драган Марковић Палма Могу да кажем слободно да је ово прва српска влада од 2000. године на чије формирање није утицао страни фактор. Грађани Србије су на изборима рекли шта желе, а ми смо се сами договорили.

Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије и председник СО Јагодина, изјава поводом Петровдана - градске славе Јагодине, "Шта радите, бре?" РТС-а

Кандидат за мегданџију

Зоран Живковић Борис Тадић је рекао да би волео да опет одмери снагу са мном, практично ми је бацио рукавицу у лице и то, наравно, не може да се одбије - нити сам ја човек који бежи од мегдана.

Зоран Живковић, бивши премијер Србије, најављујући кандидатуру за председника ДС-а, "Политика"