Син татин (љуби га ћале)

Блиц Заклети заштитник пензионера Милан Кркобабић, увек на последњој линији одбране висине износа на пензионерским чековима, спреман, како тврди, чак и на жртву изласка из власти уколико се овој категорији становника ускрати и један динар [...]. У мандату претходне Владе четири године је као заменик у вођењу престонице помагао градоначелнику Београда Драгану Ђиласу, а сада после нове поделе карата, добио је нови посао - вођење великог јавног предузећа "ПТТ саобраћаја Србија".

Скоро два месеца млађи Кркобабић чекао је ово именовање, а како су медији писали, управо ухлебљење сина Милана, био је најтежи посао оца Јована у преговорима са коалиционим партнерима. [...] И управо тако, мимо свих предизборних обећања да функције у јавним предузећима неће бити предмет партијске поделе плена већ резултат јавних конкурса, млађи Кркобабић је директно са клупе ушао у први тим. И не само то, он га и води.


Блиц, портрет Милана Кркобабића, потпредседника ПУПС-а

Коктел ЛГБТ беса и фрустрације

Предраг Аздејковић Извињавам се због изјава "мрзим Бога" и "све цркве треба срушити", које се могу протумачити као позив на насиље, што ми није била намера - јер су написане у налету беса и фрустрације као последица узастопних претњи смрћу и насиљем које су учесталим у периоду пре "Параде поноса".

Предраг Аздејковић, председник "Геј лезбејског инфо центра" (ГЛИЦ), нудећи оставку на ту функцију, РТС

Три гласа за Холивуд

Војислав Жанетић Када политичар изађе испред микрофона, не излази један човек него три. Ево на пример Ивица Дачић - наступа приватно, као председник партије и као председник владе. То су три човека који имају три различите агенде, а понекад и три различита мишљења. Ми појма немамо с ким причамо од њих тројице. Исту компликацију имамо и са демократама [ДС]. [...] Што је најгоре, понекад ни они не умеју да примете кад који [од њих тројице] треба да прича.

Војислав Жанетић, хумориста и директор маркетиншке агенције "Мозаик", емисија "Између два петка" Радио Београда 1