Држава да мање мисли на пензионере, да би они више мислили на унуке

Миодраг Костић Држава не сме да се задужује да би могла да исплати пензије. Пензионери морају да мисле на своје унуке, јер неко мора да враћа те кредите.

Миодраг Костић, председник "МК групе", "Кажипрст" на ТВ Б92

Ђилас за репу, Костић за шећер

Миодраг Костић Смета ми ово мало скретање у ДС-у. Да Зоран [Ђинђић] слуша шта причају, окренуо би се у гробу. [...] Не може [Ђилас] причати против приватизације у 2012. години када чак и Кина и Русија говоре о потреби приватизације. [...] Ђилас се хвалио да је подигао цену шећерне репе "МК групи". Он није тим потезом подигао цену репе "МК групи" него је подигао цену шећера у Србији!

Миодраг Костић, председник "МК групе", "Кажипрст" на ТВ Б92

Краљ(евић) Мило по седми пут међу Црногорцима

Мило Ђукановић Не постоји човек који може да каже да је са Милом направио дил на штету Црне Горе [...]. Свако носи свој крст, па и ја. Јако мирно спавам због онога што сам радио у корист Црне Горе. Нека се други запитају да ли они могу. [...] Нисам краљ Никола. Не видим себе тако. Захваљујем на таквом узорном поређењу.

Мило Ђукановић, премијер Црне Горе, на примедбу да влада дуго (седми премијерски мандат) и на исти начин као краљ Никола Петровић, "Танјуг"

Питања за колоквијум из мобилних комуникација

Невена Аџемовић Да ли је антена опасна по здравље људи, а пре свега деце? Који све факултети на објектима имају монтиране антене? [...] Желим да чујемо мишљење надлежних колико су оне опасне по здравље оних који живе и раде у њиховој близини. [...] Очекујем одговор министра просвете Жарко Обрадовића и министра спољне и унутрашње трговине и телекомуникација Расима Љајића.

Невена Аџемовић, посланик Нове Србије, читање првог обраћања у Скупштини Србије, "Блиц"

Касно је за хероје

Ивица Дачић Кад ћемо већ једном да утувимо у главу да је нама нешто отето, а да ми спашавамо што се спасти може? [...] Шта очекујете од мене да урадим у тим разговорима - да убедим Тачија да се Косово врати у уставне оквире? [...] Ми нисмо победили [1999. године], јер да смо победили - не бисмо били у овој ситуацији. Увек има места за херојство, али нема за узалудне жртве.

Ивица Дачић, премијер Србије, уочи пута у Брисел и преговора са Хашимом Тачијем, "Бета"/"Танјуг"

Вук, Србија и још два другара

Расим Љајић Еуфорична изјава председника Србије Томислава Николића да, после пресуде Харадинају, Хаг треба да пусти све Србије из тог затвора, није реално изводљива идеја [...]. Нико озбиљан неће доћи на расправу о Хагу [у Генералној скупштини УН] сем нас, Венецуеле и Кубе, на пример. Сутрадан ће све бити заборављено. Ефекат ће бити нула, минус. То је само Јеремићева лична промоција и ништа друго.

Расим Љајић, председник Националног савета за сарадњу са Трибуналом, "Блиц"