Када ствари (психички) крену лоше...

Богољуб Карић Психички изузетно тешко доживљавам чињеницу да са вама, лидерима новог демократског поретка Југославије, морам да контактирам на овај начин, преко телефонских бележака које из белог света вам преносе моји сарадници.

Богољуб Карић, бизнисмен, после "стављања под заштиту полиције једне стране државе"

Неко стоји иза нас

Неда Арнерић Увек се сетим Велике Британије у време појављивања Маргарет Тачер, коју је 'прославила' ситуација са рударима. Мислим да и у тој озбиљној земљи тако велики штрајк није могао спонтано да се деси. Неко стоји иза тога.

Неда Арнерић, глумица и народни посланик, на питање "Недељног телеграфа" да ли су штрајкови рудара политички

Неко стоји иза нас

Изјаве.нет Људи из владе лажу да је ово политички штрајк. Министар Новаковић ме је пре штрајка, док смо покушавали да преговарамо, ударио по руци и викнуо: 'Шта хоћеш, хоћеш да вратиш Милошевића'? А мени је он одузео десет најлепших година живота, док је министар имао среће да живи изван земље.

Ненад Нешковић, представник Штрајкачког одбора "Колубаре", "НИН"

Воли те твоја звер

Изјаве.нет Тачно је то да се сада, када имамо лагодну већину у Скупштини и када имамо опозицију која је врло слаба, на моје задовољство, од медија не очекују да буду нежни према нама. Посматрања нашег рада од стране новинарског ока је и те како битно и од тога ће, добрим делом, зависити и какав ће он бити.

Борислава Крушка, председник Скупштине општине Панчево, 27. октобар 2000, "Панчевац"

Воли те твоја звер

Изјаве.нет Сматрам да је оно што се догађа у 'Панчевцу' срамота за целокупно новинарство. Да та врста фалсификовања ствари, та врста, како бих рекла, мржње која избија, та врста самољубља која се осећа код писаца текстова је просто невероватна...

Борислава Крушка, председник Скупштине општине Панчево, 9. октобар 2001, ТВ "Панчево"

Воли те твоја звер

Игор Старовић Најсекси комплимент који сам добио јесте да сам звер, али не у кревету, већ овако.

Игор Старовић, фронтмен групе "Дивљи кестен", "Тина"

Много сам јака

Зорана Павић Срећа што Партизан ретко губи, јер кад се то деси, е онда се стварно осећам као да ме је неко силовао!

Зорана Павић, певачица, "Врањске"

Ако ниси испрошен(а), дошао сам да те просим

Изјаве.нет Преферирам кршне Црногорце. Без обзира што сам јако добра са његовом супругом Сани Армани не би ми сметало да будем са Николом Лазетићем, дакле иако је ожењен. Када би се нешто између нас десило, оне и ја бисмо селе, пиле кафицу, док би јој се Никола правдао.

Јелена Илић, манекенка, "Блиц недеље"

Ако ниси испрошен(а), дошао сам да те просим

Изјаве.нет Читам 'Репортер', највише због Вас. Ако промените пол, запросио бих Вас...

Драган Чулић, читалац "Репортера", пише новинару Петру Луковићу

Јавио се, али не телефоном

Изјаве.нет На телевизији је нон-стоп ишло подсећање на догађаје од пре годину дана. Било ми је тешко да гледам како се срушио мој дотадашњи живот. Но, то је истовремено још више подстицало мој инат да поново успем. Од силног нервирања сам огладнео... Отишао сам у кухињу, укључио тостер и убацио два парчета тоста унутра. Сачекао сам колико треба, извадио их и једно парче, још онако вруће, принео устима. Загризао сам и - остао у том положају! Пред мојим очима, на десетак центиметара од мене, појавио се - ОН! Слободан Милошевић, мој бивши вођа! На парчету запеченог тоста јасно се видео Слобин лик. Није се, истина, видела његова чувена јеж фризура, шишке што пркосно штрче увис, али је све остало било ту. И онај његов замишљен поглед, и прћаст нос и чврсто стиснуте усне.

Зона сумрака, указање бившем локалном функционеру СПС-а