Ја сам срушио Милошевића (особа А)

Драган Маршићанин ДСС је сам срушио Милошевића.

Драган Маршићанин, потпредседник ДСС-а, "РТС"

Нелагодност у култури

Чедомир Јовановић Не могу да кажем да ми сметају телохранитељи који раде 20 сати дневно за сасвим просечну плату радника МУП-а и при том ризикују све што имају. Такве људе треба поштовати и ја их апсолутно уважавам. Можда постоји извесна нелагодност, али она није последица њиховог присуства, већ у неким случајевима реакција окружења на чињеницу да се појавите са два или три младића у неком ресторану или биоскопској сали.

Чедомир Јовановић, шеф посланичког клуба ДОС-а у републичком парламенту, "Вечерње новости"

Per aspera ad ASTRA

Богољуб Карић Ја ћу се прилагодити. Променићу име. Није проблем.

Богољуб Карић, порески обвезник, "РТС"

На реду Власи, нека се припреме...

Соња Бисерко Питање Влаха у источној Србији све више добија пажњу стране јавности, док се у самој Србији, не само броја већ и културног идентитета, упорно негира и поред чињенице да оно латентно постоји све време трајања друге Југославије.

Соња Бисерко, председник Хелсиншког одбора за људска права у Србији, "Хелсиншка повеља"

Губитник к'о просветар

Здравко Ковач Захтеви за уједначавање критеријума додатно су разљутили државног ризничара, доктора Ђелића, који овога пута није поштедео ни свога колегу доктора Кнежевића када је, додуше благо и млако, покушао компромисно да уважи оправдане захтеве просветара. Непримерено и месту и функцији на којој се налази, уважени министар Ђелић је извређао присутне назвавши их незналицама, нереалним особама и губитницима.

Здравко Ковач, председник Гранског синдиката образовања "Независност"

Хоћу да будем члан мафије!

Бора Ђорђевић Највише би ми одговарала Колумбија, по могућству конзул у Медељину.

Бора Ђорђевић, о амбасадорским аспирацијама, "Врањске"

Не тражимо ордење

Веран Матић Нисам очекивао апсолутну правду, али нисам очекивао ни то да ће ми један министар рећи: 'Шта ти имаш против Пинка када је он сада наш'!

Веран Матић, председник АНЕМ-а, "Глас јавности"

Радо иде Србин у порниће

Изјаве.нет Петроварадинска тврђава има све предуслове да постане српски 'Порновуд'! Американци имају Холивуд и Дизниленд, Румуни имају Дракулу и сада у граду Сигишоари подижу огромни забавни парк под називом ‘Дракулаленд’, а ми имамо наше сјајне људе, прелепе девојке и младиће које треба приказати свету! И премијер Ђинђић тврди да су људи наше највеће богатство! Људи су оно најбоље што ми можемо да понудимо!

Весна Почуча Шана & Весна Тодоровић Ружа, стриптизете, "Свет"