Године које су појеле Тому и Ацу

Милош Васић Откад пратим каријеру Аце Вучића, он је на радикалски начин увек љут. [...] Можда га је неко научио да треба да скупља прсте, да се мало умири, али из њега и из Томе Николића мало провири оно "ма, немој да те млатнем". [...] Па није мала ствар бити 18 година изложен непосредном дејству Воје Шешеља.

Милош Васић, новинар, "Пешчаник"

Поклони њихов ми фото

Кетрин Ештон Када је наш фотограф снимио заједничку фотографију двојице људи, чувала сам је све док двојица премијера нису проценила да може бити објављена.

Кетрин Ештон, висока представница ЕУ за спољну политику, о заједничкој фотографији Ивице Дачића и Хашима Тачија, РТС

Илузиониста домаће производње

Ивица Дачић Ратовали смо, даме и господе, губили смо и битке и територије, сами себе смо пљачкали током неуспешне транзиције. [...] Преговарали смо да ставимо тачку на прошлост, беду и бесконачне поразе. Неко је ово морао да уради - да из ничега добије нешто.

Ивица Дачић, премијер Србије, у Скупштини Србије поводом расправе о бриселском споразуму с Приштином, "Шта радите, бре?" РТС-а

Република Босанска

Томислав Николић Неки моји се већ љуте кад им кажем да су Босанци и кажу "ми смо из Републике Српске" – за мене су Босанци сви који живе у Босни и Херцеговини.

Томислав Николић, председник Србије, за сарајевску БХТ1, "Klix.ba"

Српски дифолт

Томислав Николић Мени је по дифолту да се бринем за Србе.

Томислав Николић, председник Србије, за сарајевску БХТ1, "Klix.ba"