Издаја шутих и братимљење са рогатима

Драган Марковић Палма На политичкој сцени Србије удружује се и шуто и рогато, издајице и највећи непријатељи, кум издаје кума, побратим побратима. Тога никада није било. Сада је на политичкој сцени највећа издаја свих времена. Не постоји идеологија, већ само интерес.

Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, на изборним скуповима у селима Сиоковац и Деоница, „Телеграф“

Игре испод палме на обали Мораве

Драган Марковић Палма Хоћу да пошаљем поруку МОК-у да се Јагодина кандидује за домаћина следећих Олимпијских игара, јер испуњавамо све услове. Не требају нам нове инвестиције, све смо направили. Овде видим столове за стони-тенис, а овај дом испуњава и услове за кошаркашке и рукометне утакмице. Што је најважније, у домовима културе славимо, правимо свадбе, крштења кад се рађају деца.

Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије, на изборним скуповима у селима Сиоковац и Деоница, „Телеграф“/“Блиц“

Ватреним улицама ка ЕУ

Јелко Кацин После тога што се десило у Тузли и другим градовима Федерације БиХ, политичарима треба да буде јасно да нема више недодирљивих и да ће ствари кренути у правцу којим они то нису желели. Како год то страшно изгледало, ја ипак мислим и одговорно тврдим да је самим тим БиХ кренула ка ЕУ.

Јелко Кацин, посланик Европског парламента, о нередима и паљењу зграда у Федерацији БиХ, РТС