Пословна тајна од које може да се рикне

Лотар Матеус Била је то „пријатељска“ услуга, направљена уз прећутни договор обе стране. Рекао сам уз одређену дозу сарказма: „Знаш шта, следећи пут ми реците кад треба да изгубимо. Онда се нећу толико узбуђивати и ризиковати да добијем инфаркт.“

Лотар Матеус, бивши тренер ФК Партизан, у аутобиографији „Све или ништа“ о намештању утакмице Рад-Партизан (2003), РТС

Хапшења у најави (читајте Информер)

Драган Ј. Вучићевић На опроштајној вечери (2012) када је гувернер НБС Дејан Шошкић поднео оставку, поручио је бизнисменима да не умеју ни фен да направе. Зашто је то рекао? Зато што је један од тајкуна претходно мудровао око „попуштања“ и штампања динара. Тај бизнисмен се и даље добро котира, још му ништа не фали, али мислим да би морало да му фали јер је свашта-нешто урадио овој држави.

Драган Ј. Вучићевић, главни уредник и власник „Информера“, „Ћирилица“ на ТВ „Хепи“

Вишак материјала (у одећи и обући)

Драган Ј. Вучићевић Када погледам Расима Љајића, он носи одело „Зекстре“ и ципеле... то све не кошта више од 100 евра. Гледао сам ову емисију када је гостовао Драган Шутановац – њега кад „сабереш“ можеш двадесет Расима да обучеш.

Драган Ј. Вучићевић, главни уредник и власник „Информера“, „Ћирилица“ на ТВ „Хепи“

Стуб сиромашног новинарства

Драган Ј. Вучићевић Какав сам ја стуб државе? То је теорија завере. Ја сам мали, сиромашни новинар – што би рекао покојни Тирнанић. Да ли се питам за све? Шта на то рећи а не заплакати?

Драган Ј. Вучићевић, главни уредник и власник „Информера“, „Ћирилица“ на ТВ „Хепи“

Ширина минус дубина једнако нула посланика

Зоран Пановић Постоји истраживање „на прву лопту“ – колико ко има процената у бирачком телу, а постоје и дубинска истраживања. На пример, однос партија и лидера. Александар Вучић има преко 40 процената подршке као личност, а СНС без Вучића је око цензуса. ДС без Ђиласа је јачи два пута, а за СПС и ДСС – ту су лидери једнако популарни као и партија. Долазимо до тога колико је која партија утемељена.

Зоран Пановић, главни уредник листа „Данас“, „Ћирилица“ на ТВ „Хепи“

Свечано се обавезујем (пензије нико не сме да бије)

Александар Вучић Какве год реформе биле, имајте у виду - пензионери ће бити последњи у чија ће права било ко смети да задире. Боље са наше грбаче да се узима него да се дира у права пензионера.

Александар Вучић, председник СНС-а и први потпредседник Владе Србије, на предизборном скупу у хали „Пинки“, „Танјуг“