За Чеду, Фиделинку и отаџбину

Душан Павловић Председник ЛДП-а Чедомир Јовановић има супругу која је власник једног предузећа. То предузеће је закупило „Фиделинку“, узело кредит од једне комерцијалне банке да би могло да га опорави, „слупало“ тај новац на ко зна шта, и кад није било у стању да тај кредит врати стало у ред код Фонда за развој, како би добило тај чувени кредит који некад може, а некад и не мора да се врати. И, кад је Саша Радуловић као министар привреде стопирао добијање тог кредита, на једној од следећих седница Владе Александар Вучић је дошао да му каже „зашто не би то пустио, јер те ништа не кошта“.

Душан Павловић, функционер покрета „Доста је било“, као саветник бившег министра привреде, „Кажипрст“ на ТВ Б92, НСПМ

Окречимо Србију по мери оног ко мисли уместо вас

Небојша Стефановић Волео бих да грађани својим изласком на биралишта омогуће лидеру Српске напредне странке Александру Вучићу да има неометану могућност да сам одлучује о томе како жели да Србија изгледа.

Небојша Стефановић, потпредседник СНС и председник Скупштине Србије у техничком мандату, „Танјуг“

Најгора пресвета

Наташа Беквалац С обзиром на то да ме сви ниподаштавају, омаловажавају, вређају, ја њима свима опростим и овако весела и насмејана дођем у емисију, јер сам пресвета.

Наташа Беквалац, певачица, у емисији „Булевар“ на ТВ Б92 , „Ало“

Ђилас није прочитао Мићуна, Виду и Вебера

Борис Тадић Драгољуб Мићуновић и Вида Огњеновић би могли да сугеришу Драгану Ђиласу да прочита неку књигу из политичке теорије, како би му се појаснило шта изговара.

Борис Тадић, лидер Нове демократске странке, "Шта радите, бре?" РТС-а

Обељен, изгужван и бачен

Чедомир Јовановић Борис Тадић је жртва „белих листића“, а сам је „бели листић“ – изгужван, видно похабан и очигледно празан, никада попуњаван ни визијом ни мислима.

Чедомир Јовановић, председник ЛДП, "Шта радите, бре?" РТС-а

Знак опасности (од Вучића)

Драган Ђилас Што Александар Вучић, кад има 50 одсто подршке, даје толико новца за предизборну кампању? Зашто? Шта ће му, бре, толики билборди. На све стране поред путева су његове слике. Плашим се да се не повећа број саобраћајних удеса.

Драган Ђилас, председник Демократске странке, према „Упитнику“ РТС-а

Што Ђинђићу до колена било...

Ивица Дачић Зоран Ђинђић је за своју земљу дао живот и од тога већа жртва не постоји.

Ивица Дачић, председник Владе Србије, поводом 11 година од убиства премијера Ђинђића, РТС