Супстанце за сваку класу

Горчин Стојановић Прича о „тровању наше деце“ није сасвим тачна, јер се она не трују кокаином. Кокаин троши онај ко има новац - нова класа формирана у последњих 15 година, којој припадају политичари и бизнисмени. Уметник нема пара за кокаин, а тек нема дете из дома „Дринка Павловић“ - које су трује погубнијим стварима као што је крек или неким новим стварима које су још јефтиније.

Горчин Стојановић, редитељ, о „тежини“ хапшења „балканског краља кокаина“ Дарка Шарића, „Таласање - пусти причу“ Радио Београда 1

Да зарадим који (музички) динар

Млађан Динкић У најбољим сам годинама, показао сам да знам и неке друге послове да радим. Видећу да ли ћу наставити рад на Економском факултету или у музичкој продукцији. Овом резултату ће се сигурно највише радовати моја жена, јер сматра да је време да живимо боље него што смо то могли док сам био у политици.

Млађан Динкић, подносећи оставку на функцију председника УРС-а после неуспеха на парламентарним изборима, „Курир“

Америчка пита и руска салата

Владимир Путин Када је 1999. Југославија бомбардована, нисам могао да поверујем својим очима. Онда су уследили Ирак, Либија, као и низ „обојених револуција“. Кримске власти су се сада позвале и на косовски преседан, који су наши западни партнери сами створили. Својим рукама.

Владимир Путин, председник Руске федерације, о изгласавању одвајања Крима од Украјине, „Танјуг“

Најјача ванпарламентарна странка

Борко Илић ДСС је морални победник парламентарних избора. Ствари у Србији мењају се из дана у дан. Нема предаје, нема повлачења, најављени су покрајински избори на које ћемо изаћи и победићемо кад-тад.

Борко Илић, потпредседник ДСС и председник ГО ДСС за Нови Сад, о неуспеху странке (4,2 %) на парламентарним изборима, РТС

Промишљање цензуса

Небојша Бакарец Ко би нормалан био задовољан овим, али ми у ДСС-у три пута меримо и једном сечемо, добро промишљамо ствари.

Небојша Бакарец, члан Председништва ДСС, о неуспеху странке на ванредним парламентарним изборима, „Блиц“