Интелектуално (СНС) појачање у најави

Кристијан Голубовић Нисам се учланио из ината јер би рекли: Ето, имате криминалце у својим редовима. Хоћу да се докажем као човек, па кад будем добио кредибилитет нормалног, здравог и паметног човека, интелектуалца, учланићу се. Ја сам за СНС много урадио. Мотивисао сам клинце од 18 до 23 године да изађу на изборе.

Кристијан Голубовић, „сликар и писац у најави“, „Курир“

Света водица

Томислав Николић Од мене не очекујте да погазим Устав, посебно не део о Косову. За мене Устав није шећерна водица и не бих хтео да буде ни за једног грађанина. То је за нас Свето писмо док важи, а онда долази ново Свето писмо, неки нови устав који важи.

Томислав Николић, председник Србије, „Бета“

Тешко, теже, напредно (антиџангризање)

Александар Вучић Ово је један од оних дана о којима смо маштали. Трудим се да не показујем емоције, иако нисам баш тако хладан што Тома зна. Мрзим кукњаву, џангризање и критизерство, што сам волео да радим до пре неколико година, али морам да кажем да је тешко да је неко добио мандат у тежим околностима.

Александар Вучић, председник СНС, добијајући мандат за састав владе од председника Николића, „Шта радите, бре?“ РТС-а

Кога она поцепа, вр(иј)еме не залепи

Оља Бећковић Никада ми није циљ да „поцепам“ госта. Више ми је жао када ми то успе, кад изађем из емисије и мислим - овај човек је „сахрањен“. Мој психијатар каже - шта има теби да буде жао, одрасли су људи, знају где долазе.

Оља Бећковић, новинар и водитељ „Утиска недеље“, Б92