По занимању – узор

Јелена Карлеуша О МЕНИ ГОВОРЕ МОЈА ДЕЛА. И ТО НЕ КРИВИЧНА (тиме се диче они други, они погрешни узори Србије). Зато у Србији и на овим нашим просторима, не постоји особа са више квалификација за радно место звано УЗОР.

Јелена Карлеуша, естрадна уметница, обраћање на друштвеним мрежама, „Ало“

Први женски рекет (виртуелне) Србије

Јелена Карлеуша Када су млади у Србији у свеопштој анкети изабрали Новака Ђоковића и мене за ИДОЛЕ И УЗОРЕ данашњице, свако је имао неки свој став на ту тему. ЗАШТО ЈА. ЗАШТО?!? А КО ДРУГИ?

Јелена Карлеуша, естрадна уметница, обраћање на друштвеним мрежама, „Ало“

Клуб (две половине) пријатеља Србије

Томислав Николић Свако ко нас доведе у ситуацију да се опредељујемо, довео би нас истовремено у ситуацију да останемо без пола пријатеља у свету. Србија је свесна да би опредељивањем за једну од страна у овом сукобу изгубила једног од два драгоцена пријатеља, или ЕУ или Руску Федерацију, и зато би поштовање за нашу позицију требало да имају и Москва и Брисел.

Томислав Николић, председник Србије, о кризи у Украјини, „Танјуг“

Летовање у Бриселу, а зимовање у Москви

Александар Вучић Ја сам мали човек, зашто би неко на мене вршио притисак? Притисака нема на неки бруталан начин, као што то неко мисли, али их посредно свакако има. [...] Ми имамо просте одговоре, ми поштујемо међународно право, да се не мешамо ни у чије сукобе, али Србија мора да преживи. Шта бисмо сада радили да су нам заврнули гас? У том случају током зиме бисмо имали хладноћу, рестрикције струје...

Александар Вучић, премијер Србије, о ставу Србије према кризи у Украјини, „Танјуг“

Час(ови) домаћинства

Томислав Николић Ја сам, на сву срећу, прошле године обишао све земље у окружењу и сада је време да ти председници дођу да узврате посету. Са изузетком Словеније и Хрватске, где треба отићи, код свих осталих смо били.

Томислав Николић, председник Србије, „Танјуг“