Човек Вулин у сукобу са министром Вулином

Александар Вулин Ја сам урадио ово, не зато што је нешто незаконито... Мени је жао што нисмо сачекали бар жалбени поступак. Конкурс [за НВО] није ни завршен, а већ се дигла хајка. Ја сам поступио као човек, не као министар који је требало да сачека државну ревизорску... али човек није хтео да сачека, да се не би бацало блато на њега.

Александар Вулин, министар за рад и социјална питања, о преусмеравању 1,88 милиона евра у фонд за лечење деце, „24 минута са Зораном Кесићем“ на ТВ Б92

Прва породица Србије (Резервне клупе има ко да греје)

Срђан Шкоро Синови чија је једина квалификација да су председникови – један догурао до премијера странке и градоначелника Крагујевца, други до тренера млађих категорија фудбалске репрезентације, а смеши му се и клупа Партизана. Тек да не изневери очеву гробарску традицију, а и у Партизану су већ навикли да трпе једног Николића на клупи!

Срђан Шкоро, новинар, блог „srdjanskoro.wordpress.com“

Тандем који нема алтерантиву

Срђан Шкоро Уколико се овако настави, Србија ће ускоро доживети да ће морати да се опредељује између султаната фабрикованог у Бајчетини и корејског модела ала Ким Ил Вучић. Између урођеног шумадијског лукавства и нескривеног насиља и комплекса вечито другог човека који тренутно поседује апсолутну моћ. [...] Србија је кроз историју већ имала искуства са Томом Вучићем. Овако спојене Шешељевим лепком или раздвојене руским длетом све их теже може поднети. Зато је дилема Вућић или Николић исфабрикована у очајању и недостатку истинске алтернативе.

Срђан Шкоро, новинар, блог „srdjanskoro.wordpress.com“